Dureri umar

16-04-2010
Laura311
Nu este medic/terapeut
Laura311
Buna seara,

Va rog frumos sa ma ajutati in privinta unei probleme. De cateva zile ma dor oasele de la ambii umeri, in special la cel drept, fara vreo cauza anume. Din cate tin minte, nu am ridicat nimic si nici nu mi-am fortat mana, a pornit asa din senin.
Durerea e aproape insuportabila, de parca as avea umarul dislocat... plus ca imi si trosneste putin...
Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Multumesc...
4 comentarii
0
18-04-2010, ora 18:38
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata pacienta,
Cauzele acestei suferinte pot fi extrem de variate, in functie de varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecdente traumatice, reumatologice, neurochirurgicale (coloana cervicala), cardiace, metabolice si multe altele (de ordinul sutelor).
Trebuie sa incepeti printr-un examen clinic la ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
22-01-2014, ora 14:43
Madalinmanasoiu
Nu este medic/terapeut
Madalinmanasoiu
In urma cu 4 luni m-am sprijinit pe mana dreapta, defapt am cazut de pe o masa si m-am sprijinit pe mana si am auzit o trosnitura la umar. M-a durut foarte foarte tare. M-am dus la dr Andrei Ioan Bogdan si acesta mi-a recomandat o ecografie. Am facut-o la Medicover si am primit diagnosticul de ruptura muschi supraspinos. Medicul mi-a recomandat operatie, si dupa 2 saptamani am facut-o. Acum ma simt foarte bine, am recuperat mobilitatea si totul este ok. Dar sunt foarte suparat pentru ca platesc asigurari medicale si am fost nevoit sa cumpar 2 ancore pe care am dat 600e. Noi chiar platim aceste asigurari fara rost?
0
23-01-2014, ora 20:18
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Ar fi extraordinar de util sa puneti aceasta intrebare responsabililor de la CNAS, deoarece vor fi confruntati astfel cu presiunea "de jos", din partea asiguratului. Orice casa de asigurari tinde sa plateasca cat mai putin, motiv pentru care trebuie obligati prin diverse modalitati sa plateasca aceste cheltuieli.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
26-01-2014, ora 16:06
Dr. Andrei Ioan Bogdan
Ortopedie si traumatologie, Bucharest
Dr. Andrei Ioan Bogdan
Buna ziua. Din pacate, in prezent, in aproape toate spitalele din Romania, implanturile necesare efectuarii interventiilor chirurgicale ortopedice, trebuie achizitionate de catre pacient. Exista rareori in spitalele de stat implanturi, dar de multe ori calitatea lor lasa de dorit. Speram sa se faca o reforma in acest domeniu iar situatia sa se imbunatateasca.

Dr. Andrei Ioan Bogdan
medic ortoped
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere acută după căderea pe umăr - leziuni posibile
  •