E ciudat?...16 ani si fara prieten...
Buna ziua,
vreau sa va cer si eu parerea persoanelor de o varsta cu mine si celor mai mari...Am 16 ani, sunt fata, si nu am avut niciodata prieten(iubit). La inceput am crezut ca e din cauza ca sunt urata(eu ma consideram asa), dar mi-am dat seama mai tarziu ca nu este asta. Multi baieti imi fac complimente din punct de vedere fizic, si acum stiu ca nu este vorba de aspectul meu. Au existat multi baieti care si-au dorit sa formeze un cuplu cu mine...dar eu nu am vrut, chiar daca erau draguti( pe un baiat l-am refuzat deoarece renunsase la scoala dupa ce terminase clasa a8a, iar eu sunt la cel mai bun liceu din localitate, si parca imi era rusine sa fiu cu unul ca el). In general imi plac baietii care nu sunt interesati de mine, si nu le arat ca ma intereseaza. Toate prietenele mele au avut macar un iubit, si eu nu. Sunt eu prea pretentioasa? O sa raman singura toata viata?E rusinos faptul ca nu am avut niciodata vreo relatia cu vreun baiat?...nici macar un sarut... va rog, spuneti-mi parerea voastra.
vreau sa va cer si eu parerea persoanelor de o varsta cu mine si celor mai mari...Am 16 ani, sunt fata, si nu am avut niciodata prieten(iubit). La inceput am crezut ca e din cauza ca sunt urata(eu ma consideram asa), dar mi-am dat seama mai tarziu ca nu este asta. Multi baieti imi fac complimente din punct de vedere fizic, si acum stiu ca nu este vorba de aspectul meu. Au existat multi baieti care si-au dorit sa formeze un cuplu cu mine...dar eu nu am vrut, chiar daca erau draguti( pe un baiat l-am refuzat deoarece renunsase la scoala dupa ce terminase clasa a8a, iar eu sunt la cel mai bun liceu din localitate, si parca imi era rusine sa fiu cu unul ca el). In general imi plac baietii care nu sunt interesati de mine, si nu le arat ca ma intereseaza. Toate prietenele mele au avut macar un iubit, si eu nu. Sunt eu prea pretentioasa? O sa raman singura toata viata?E rusinos faptul ca nu am avut niciodata vreo relatia cu vreun baiat?...nici macar un sarut... va rog, spuneti-mi parerea voastra.
1 comentarii
0
23-07-2009, ora 19:42
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Nu este deloc rusinos...nu este nicio tragedie! Ai timp dupa 20 de ani sa it faci un iubit, pana atunci invata si fa o facultate si iubiti vei avea...evident ca va trebui sa lasi si din pretentii pt ca nu esti in masura sa le ai...daca erai Mariah Carey mai ziceam...
Sper ca nu te va deranja mesajul meu...este real!
Numai Bine si Dumnezeu sa te binecuvanteze;)
Sper ca nu te va deranja mesajul meu...este real!
Numai Bine si Dumnezeu sa te binecuvanteze;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie