E infectie?

10-06-2012
manootzu
Nu este medic/terapeut
manootzu
Acum o saptamana am avut parte de o extractie la un primul molar din partea inferioara stanga, la care aveam o infectie cronica, dupa cum a spus doamna doctor. Mi s-a curatat bine locul, am luat antibiotic augumentin 1 gram, 5 zile de doua ori pe zi, locul pare a se fi inchis, nu ma doare absolut deloc, de fapt nu m-a durut decat in prima zi si usor. Problema e ca zona respectiva e inflamata, mai ales in laterale cumva spre premolar si molarul de alaturi. Problema e ca in mod normal m-as duce la doctor, dar sunt plecata din tara si nu am acces la medici aici, sau nu stiu unde m-as putea duce. Ce as putea face?
1 comentarii
0
11-06-2012, ora 16:41
COSTICA123
Nu este medic/terapeut
COSTICA123
Buna ziua! am si eu o problema..am niste mancarimi in zona preputului pe interior.
M-am spalat cu sapun mai des si parca mancarimea dispare cand fac acest lucru, dar mai apare mai tarziu.
Astazi am observat ca pielea de pe cap parca s-ar coji putin (ca atunci cand te-ai ars la mare) si ma mai mananca putin.
Mentionez ca nu am avut scurgeri de nici un fel.
As dori sa stiu daca e cumva o boala.. sau pur si simplu o iritatie provocata de actul in sine, caldura.. etc.
Ce mi-ati recomanda ?
Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul