E normal aşa?
Am cam 3 zile de la extracţia unei măsele, penultima din partea dreaptă, jos.
In prima seara s-a umflat puţin, acum este la fel, nu mă doare dar e o stare de disconfort, probabil din cauza umflarii. În locul unde a fost măseaua, este cheagul ăla şi are o culoare ciudată, zic, adică ceva gen' mucegai'. Menţionez că este şi un miros puţin cam neplăcut. E normal aşa în primele zile? Mi-e cam frica sa nu fie vorba de infecţie. Astept un răspuns, va rog. Mulţumesc :*!
In prima seara s-a umflat puţin, acum este la fel, nu mă doare dar e o stare de disconfort, probabil din cauza umflarii. În locul unde a fost măseaua, este cheagul ăla şi are o culoare ciudată, zic, adică ceva gen' mucegai'. Menţionez că este şi un miros puţin cam neplăcut. E normal aşa în primele zile? Mi-e cam frica sa nu fie vorba de infecţie. Astept un răspuns, va rog. Mulţumesc :*!
2 comentarii
Daca mentineti o igiena a zonei prin periaj si apa de gura nu ar trebui sa se intample nimic neplacut
Păi, mă spăl pe Dinţi, dar în zona aia nu dau, unde am scoasă maseaua ca să nu deranjez ceva acolo..apa de gura nu am folosit pana acum..sa nu se ducă cheagul ăla sau ce e acolo.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sfat postextracţie
- 4dureri dupa extractie
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 1Mancarimi dupa extractie
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 1infectie masea
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 5Intrebare extractie
- 2Extractie masea
- 1extracție de molari de minte in timpul unei răceli
- 3Gaura in gingie dupa extractie
- 8Riscurile extractiilor de premolari in scop ortodontic
- 0Masea de minte
- 5Infecţie postextracţională
- 2Abces dentar dupa extractie?
- 1Extracție radacina masea
- 3Suflat nas dupa extractie masea
- 1Îngrijirea zonei după extracția dentară
- 1Despre dantura - extractia si sinusul
- 2Gelasponul de la extracția măselei de minte poate cădea?
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: