E normal aşa?
Am cam 3 zile de la extracţia unei măsele, penultima din partea dreaptă, jos.
In prima seara s-a umflat puţin, acum este la fel, nu mă doare dar e o stare de disconfort, probabil din cauza umflarii. În locul unde a fost măseaua, este cheagul ăla şi are o culoare ciudată, zic, adică ceva gen' mucegai'. Menţionez că este şi un miros puţin cam neplăcut. E normal aşa în primele zile? Mi-e cam frica sa nu fie vorba de infecţie. Astept un răspuns, va rog. Mulţumesc :*!
In prima seara s-a umflat puţin, acum este la fel, nu mă doare dar e o stare de disconfort, probabil din cauza umflarii. În locul unde a fost măseaua, este cheagul ăla şi are o culoare ciudată, zic, adică ceva gen' mucegai'. Menţionez că este şi un miros puţin cam neplăcut. E normal aşa în primele zile? Mi-e cam frica sa nu fie vorba de infecţie. Astept un răspuns, va rog. Mulţumesc :*!
2 comentarii
Daca mentineti o igiena a zonei prin periaj si apa de gura nu ar trebui sa se intample nimic neplacut
Păi, mă spăl pe Dinţi, dar în zona aia nu dau, unde am scoasă maseaua ca să nu deranjez ceva acolo..apa de gura nu am folosit pana acum..sa nu se ducă cheagul ăla sau ce e acolo.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 8masea minte - operatie
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 12infectie la radacina dintelui
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 22 extractii deodata: masea de minte + premolar
- 3infectie dupa extractie?
- 5cand se poate face implantul?
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 1Umflare după extractie
- 2Extractie
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 4Extracție măsea de minte
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 2Extragere Dinți 5
- 1Anestezia in sarcina
- 2Dupa exctractia dentara
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: