E normal aşa?
Am cam 3 zile de la extracţia unei măsele, penultima din partea dreaptă, jos.
In prima seara s-a umflat puţin, acum este la fel, nu mă doare dar e o stare de disconfort, probabil din cauza umflarii. În locul unde a fost măseaua, este cheagul ăla şi are o culoare ciudată, zic, adică ceva gen' mucegai'. Menţionez că este şi un miros puţin cam neplăcut. E normal aşa în primele zile? Mi-e cam frica sa nu fie vorba de infecţie. Astept un răspuns, va rog. Mulţumesc :*!
In prima seara s-a umflat puţin, acum este la fel, nu mă doare dar e o stare de disconfort, probabil din cauza umflarii. În locul unde a fost măseaua, este cheagul ăla şi are o culoare ciudată, zic, adică ceva gen' mucegai'. Menţionez că este şi un miros puţin cam neplăcut. E normal aşa în primele zile? Mi-e cam frica sa nu fie vorba de infecţie. Astept un răspuns, va rog. Mulţumesc :*!
2 comentarii
Daca mentineti o igiena a zonei prin periaj si apa de gura nu ar trebui sa se intample nimic neplacut
Păi, mă spăl pe Dinţi, dar în zona aia nu dau, unde am scoasă maseaua ca să nu deranjez ceva acolo..apa de gura nu am folosit pana acum..sa nu se ducă cheagul ăla sau ce e acolo.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49extractie dentara din partea dreapta jos
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 4extractie dentara incompleta
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 1probleme cu dinti
- 1Mancarimi dupa extractie
- 0extractie masea
- 5Resturi neidentificate dupa extractie masea
- 8Riscurile extractiilor de premolari in scop ortodontic
- 3Extractie premolari, pareri
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 3Dupa 3 luni de la extractie molar inclus inca am gaura in gingie.
- 3Extracție măsea de minte
- 2Extractie molar de minte
- 2Senzatie ciudata in nas
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: