Mancarimi dupa extractie
Buna ziua,
Am si eu o mica problema la care daca se poate sa primesc un raspuns intr'un timp cat mai scurt posibil (daca se poate avand in vedere ca astazi este o zi de sarbatoare ) Luni 12-08-2013 am fost la dentis pentru o exctractie de masea, maseaua arata destul de rau, adica era rupta pe jumatate, domnul doctor a reusit sa o scoata fara a se mai rupe. Dupa ce anestezia a incetat sa isi mai faca efectul au aparut mancarimi in zona exctractiei, tin sa precizez ca nu este vorba de durere ci de mancarimi ingrozitoare urmate de dureri ale urechii drepte, la inceput am spus ca e ceva normal, dar pe zi ce trece mancarimile sunt tot mai puternice. Va rog un raspuns.
Am si eu o mica problema la care daca se poate sa primesc un raspuns intr'un timp cat mai scurt posibil (daca se poate avand in vedere ca astazi este o zi de sarbatoare ) Luni 12-08-2013 am fost la dentis pentru o exctractie de masea, maseaua arata destul de rau, adica era rupta pe jumatate, domnul doctor a reusit sa o scoata fara a se mai rupe. Dupa ce anestezia a incetat sa isi mai faca efectul au aparut mancarimi in zona exctractiei, tin sa precizez ca nu este vorba de durere ci de mancarimi ingrozitoare urmate de dureri ale urechii drepte, la inceput am spus ca e ceva normal, dar pe zi ce trece mancarimile sunt tot mai puternice. Va rog un raspuns.
1 comentarii
Danisibiu, ce iti recomand eu este sa speli bine si locul extractiei si sa folosesti un antispetic local sub forma de spray ( Hexoral, etc )... mancarimele pot sa fie de la placa bacteriana "adunata" in zona respectiva. Daca mai sunt dureri ce iradiaza, poti lua un antiinflamator uzual ( gen Nurofen, Ibuprofen)... daca durerile persista, mergi sa te vada medicul tau. Multa bafta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 4colt ramas in urma extractiei
- 15abces dupa extractie?
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 0extractie resturi masea
- 3extractie dentara
- 1Alternativa la extractia dintilor mobili - Electronic doctor
- 1Scoatere masea
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 0Extractie dentara, molar 14 cu infectie la os
- 0Dupa extractia maselii de minte si umflarea fetei
- 5Resturi neidentificate dupa extractie masea
- 3Gaura in gingie dupa extractie
- 10Extractie Masele de minte
- 8Riscurile extractiilor de premolari in scop ortodontic
- 2Igiena dupa extractie