E normal sa mi se umfle piciorul in ghips?

Acum 6 zile am căzut și mi-am fracturat tibia.mi-au pus întreg piciorul in ghips, in primele zile am avut dureri, dar acum am piciorul amortit și simt ca e umflat.degetele le pot mișca, nu sunt umflate sau vinete.e normal ca piciorul sa se umfle când e in ghips?abia peste 4 zile am programare la control,
2 comentarii

Buna ziua,
In cazul acestor fenomene de tip vascular si neurologic se impune controlul si re-evaluarea imobilizarii gipsate.
Treuie, insa, sa respectati pozitia procliva permanenta a membrului pelvin.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
In cazul acestor fenomene de tip vascular si neurologic se impune controlul si re-evaluarea imobilizarii gipsate.
Treuie, insa, sa respectati pozitia procliva permanenta a membrului pelvin.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Pai l-am cam mișcat, mai puneam încă o pernuta și il Țineam mai ridicat, după care din nou scoteam pernuta aceea și il lasam mai jos pe o singura perna.acum il tin doar pe o singura perna.nu știu ce sa fac ca ma strange tare ghipsul și am piciorul amortit.mai fac exerciții, încerc sa ridic puțin piciorul apoi il cobor, mișc degetele mai mereu...când adorm îmi amorțește și mâna.ma întreb dacă o sa rezist pana la programare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fractura Talus
- 5entorsa de gradu 3
- 4ghips sau orteza cu toc?
- 2Problema mers dupa ghips
- 5entorsa genunchi, rmn genunchi... rezultate
- 5De cand are gipsul in fiecare dimineata simte dureri in picior in zona gleznei
- 3Durere genunchi după ghips
- 1Durere de calcai in ghips
- 3Fractura peroneu
- 0Glezna umflată după gips
- 0Fractura astragal fara deplasare
- 0Fractura tibie/picior în ghips/durere gamba
- 1Inlaturare gips
- 1Tibioperonier
- 2Șurub picior
- 2Fractura spinelor tibiale
- 1Umflarea piciorului in ghips
- 4Ajutați-mă va rog cu un răspuns - copil 2 ani cu piciorul in ghips