E normal sa mi se umfle piciorul in ghips?
Acum 6 zile am căzut și mi-am fracturat tibia.mi-au pus întreg piciorul in ghips, in primele zile am avut dureri, dar acum am piciorul amortit și simt ca e umflat.degetele le pot mișca, nu sunt umflate sau vinete.e normal ca piciorul sa se umfle când e in ghips?abia peste 4 zile am programare la control,
2 comentarii
Buna ziua,
In cazul acestor fenomene de tip vascular si neurologic se impune controlul si re-evaluarea imobilizarii gipsate.
Treuie, insa, sa respectati pozitia procliva permanenta a membrului pelvin.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
In cazul acestor fenomene de tip vascular si neurologic se impune controlul si re-evaluarea imobilizarii gipsate.
Treuie, insa, sa respectati pozitia procliva permanenta a membrului pelvin.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pai l-am cam mișcat, mai puneam încă o pernuta și il Țineam mai ridicat, după care din nou scoteam pernuta aceea și il lasam mai jos pe o singura perna.acum il tin doar pe o singura perna.nu știu ce sa fac ca ma strange tare ghipsul și am piciorul amortit.mai fac exerciții, încerc sa ridic puțin piciorul apoi il cobor, mișc degetele mai mereu...când adorm îmi amorțește și mâna.ma întreb dacă o sa rezist pana la programare
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4picior umflat in ghips
- 4fractura deschisa tibie
- 3Fractura Talus
- 4ghips sau orteza cu toc?
- 4fractura trimaleolara
- 5De cand are gipsul in fiecare dimineata simte dureri in picior in zona gleznei
- 4rotula in ghips
- 4laba piciorului umflata si dureroasa
- 3Durere genunchi după ghips
- 1Durere de calcai in ghips
- 3Fractura peroneu
- 0Glezna umflată după gips
- 0Durere și contractura musculara dupa începerea mersului în urma unui traumatism de glezna
- 3Imobilizare ghipsata
- 2Șurub picior
- 1Umflarea piciorului in ghips
- 0Am o problema cu gipsul la picior
- 4Ajutați-mă va rog cu un răspuns - copil 2 ani cu piciorul in ghips
Mai multe informații despre: piciorul in ghips