e posibil sa fiu gravida?

iau anticonceptionale dar am fost racita si am luat antibiotice.stiam ca anticonceptionalele isi pierd din efect in urma tratamentelor cu antibiotice de aceea in urma actului sexual prietenul meu nu a ejaculat inauntru.se poate sa fiu insarcinata daca am avut ceva dureri sub burta de cateva zile si am temperatura 37, 1.
3 comentarii

Durerile de burta si temperatura crescuta nu sunt motive de a suspecta o sarcina.

m-am panicat si pt faptul ca nu am nici un simptom cum ca as raci:durere de gat, stranuturi sau altele si mi-a dat semne de intrebare temperatura...multumesc mult de raspuns...

Raceala nu amana menstruatia, numai inflamatia pelvina ( raceala la ovare cum o mai numesc medicii) poate cauza dereglari ale menstruatiei, insa NU raceala cu simptome caracteristice gripei.
Poti fi grav bolanva si menstruatia tot iti va veni daca nu-i vorba de vreo boala in zona genitala.
Poti fi grav bolanva si menstruatia tot iti va veni daca nu-i vorba de vreo boala in zona genitala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 5oare sunt insarcinata?
- 4credeti ca sunt insarcinata?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 9sunt gravida?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 2pot ramane insarcinata?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 1Ajutor! Exista riscul de sarcina?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 3Pot fi gravida ?
- 0sunt gravida?
- 0sunt insarcinata?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 0Imi doresc un copilas! Credeti ca as putea fi insarcinata??
- 4Poate exista o sarcina?
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: