Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
Buna! Am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu de curand. De doua zile ma simt rau, mai exact am dureri de cap, dureri de burta si stari de voma, stiu ca sunt simptome intalnite in diverse cazuri, dar m-am gandit prin absurd ca as putea fi insarcinata X_X, desi cred ca sansele ar fi foarte mici din moment ce ne-am protejat de la inceputul actului sexual, iar eu nu eram in perioada fertila, eram in a 8 zi [ la trei zile dupa incetarea sangerari].
Voi ce parere aveti? Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
Voi ce parere aveti? Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
3 comentarii
Daca te-ai protejat nu ai de ce sa-ti faci griji..numai daca se rupe prezervavtivul, daca crezi ca a fost totul in regula, stai linistita..
Fa un test de sarcina dupa cel putin 7 zile. Partea proasta e ca poti ramane si la 8 zile, ziua 10-17 este valabila doar la un ciclu regulat de 28 de zile, altfel perioada se modifica., si nici asa nu e sigur 100%, mai sunt si alti factori care pot influienta declansarea ovulatiei. Caz concret, stiam asta si tocmai am ramas in ziua a 8-a, ridicol nu? asta inseamna ciclu neregulat! Pe urma depinde cum v-ati protejat, sansele pot fi mici dar si accidentele pot fi intr-un oarecare procent.
Nu am tocmai un ciclu regulat...in jur de 30-35 de zile.
Au trecut doar 4 zile, deci cu testul mai astept, dar vroiam sa stau linistita pana atunci :-s.
Accidente cu prezervativul nu am avut, sa alunece sau sa se rupa, dar cum spune miam "sansele pot fi mici dar si accidentele pot fi intr-un oarecare procent. "
Multumesc pentru raspunsuri!
Au trecut doar 4 zile, deci cu testul mai astept, dar vroiam sa stau linistita pana atunci :-s.
Accidente cu prezervativul nu am avut, sa alunece sau sa se rupa, dar cum spune miam "sansele pot fi mici dar si accidentele pot fi intr-un oarecare procent. "
Multumesc pentru raspunsuri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 2Sunt gravida ?
- 14sunt dereglari sau sunt gravida?
- 4se poate sa fii ramas gravida?
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 8pot ramane gravida?
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 5Sex neprotejat!
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 39sunt oare insarcinata?
- 4Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
- 5Sarcina sau nu?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 9sunt insarcinata sau nu...?
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 8Imi doresc o sarcina, credeti ca pot spera la una in urma contactelor avute?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: