Posibila sarcina - ajutor

20-03-2015
Adytza12
Nu este medic/terapeut
Adytza12
salut am si eu o problema aseara am facut dragoste cu prietena mea neprotejat de 4 ori si de fiecare data am ejaculat afara timpul dintre acturi a fost de 5 maxim 10 min de fiecare data mam sters si de fiecare data inainte de penetrare imi face sex oral care este probabilitate sa fi ramas insarcinata va rog am nevoie de un raspuns urgend simt ca o iau razna am uitat sa mentionez ca i sa terminat ciclu pe 5 si noi am facuto pe 19
4 comentarii
0
22-03-2015, ora 22:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate sa ramana insarcinata oricand din cauza lichidului preejaculator, mai ales daca are menstruatie neregulata.
0
22-03-2015, ora 22:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti aici conferinta despre inceputul vietii sexuale, tinuta in liceele americane.
-*

Eu sunt de principiu ca fiecare sot are dreptul sa isi gaseasca o sotie virgina, curata si fara bts (boli cu transmitere sexuala), fara avorturi.
O sotie la fel.

O fetita de 14 ani a venit sa se spovedeasca la un preot, avea viata sexuala de la 12 ani si la 14 ani avea deja 2 avorturi.

Voi nu va doriti copii, nu va protejati, nu va respectati viitorii soti (ce conteaza ? cui ii pasa ?) dar stiti ce tragetii pot produce in familie avorturile ? Unele mame care fac asa ceva se imbolnavesc si de schizofrenie.

Nimeni nu va poate tine sub clopote de sticla, nimeni nu poate decide in locul vostru in viata, dar sa stiti ca fara sa cunoasteti ce se intampla in lume din cauza acestor lucruri, va veti face rau voua insiva pe termen indelungat. Nu de azi, de maine. Problemele apar mai tarziu in viata cand nu mai e nimic de facut si cand regretele sunt tardive.

(*modificat de admin)
0
24-03-2015, ora 11:09
alon
Nu este medic/terapeut
alon
am facut si eu ca tine.am facut sex am ejaculat afara.m am sters si am bagato inauntru din nou fara sa mi faca ea cv.asa direct dupa ejaculare am bagat o. si nu are nimic, adica in 3 ani poate aparea ceva, dar nu a aparut nimic...
0
24-03-2015, ora 15:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ elena_typa

fetelor nu stiu daca lichidul seminal contine sau nu spermatozoizi..dar stiu ca eu am ramas insarcinata folosind metoda...fara prezervativ.se fereste el.deci nu e o metoda sigura...nu va riscati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •