Efecte ale consumului de alcool...?
Buna ziua!
Am varsta de 34 ani si in trecut(pana acum un an)am avut o perioada foarte mare in care am consumat alcool.Acum nu mai beau, merg la psihoterapeut, ma simt mai bine, dar am probleme, cred, datorate consumului. Am ramas cu tremuraturi ale capului, cand ma uit fix la un lucru, imi tremura mainile cand sunt nevoita sa scriu ceva in fata unei persoane, am stari de greata, presiune in piept, momente foarte puternice de frica, ca nu pot face fata situatieide alta persoana. Sunt nervoasa cu toata lumea. Va rog, sa ma ajutati cu sfaturi, despre ce as putea face sa scap de aceste stari.
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra!
Am varsta de 34 ani si in trecut(pana acum un an)am avut o perioada foarte mare in care am consumat alcool.Acum nu mai beau, merg la psihoterapeut, ma simt mai bine, dar am probleme, cred, datorate consumului. Am ramas cu tremuraturi ale capului, cand ma uit fix la un lucru, imi tremura mainile cand sunt nevoita sa scriu ceva in fata unei persoane, am stari de greata, presiune in piept, momente foarte puternice de frica, ca nu pot face fata situatieide alta persoana. Sunt nervoasa cu toata lumea. Va rog, sa ma ajutati cu sfaturi, despre ce as putea face sa scap de aceste stari.
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra!
2 comentarii
@ andreea1978
Daca starile tin de mai mult de 2 saptamani, ati facut o boala care se numeste anxietate.
Adresati-va medicului psihiatru pentru consultatie si reteta.
Se rezolva.
Daca starile tin de mai mult de 2 saptamani, ati facut o boala care se numeste anxietate.
Adresati-va medicului psihiatru pentru consultatie si reteta.
Se rezolva.
Sunt efecte ale abstinentei, ale sevrajului, pentru ca alcoolul da dependenta..organismul tau cere alcool, e suparat ca nu mai exista consum ; sa fii tare si sa nu cedezi, aceste probleme sunt relativ greu de suportat, dar trecatoare si, cu vointa, vor disparea.Ia vitamine in formula cat mai completa [ sunt mai scumpe ] sau macar vitamine complex B, bea multe lichide [ supe, lapte, iaurt, compot, bors acru - 2 -3 cani/zi, ceai, apa ] si fa miscare..Vitamine ia timp de 3 luni, apoi fa analizele [ inclusiv probele hepatice, GGT ].
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6o senzatie ciudata, o perdea in fata ochilor
- 3postinor si alcool
- 5alcoolicii-la psiholog sau la psihiatru?
- 5tatal meu este alcoolic
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 8problema respiratorie
- 18Consumul moderat o problema?
- 6beau zilnic 2 l de bere
- 15Cum sa ma las de baut?
- 8de vreo 4-5 zile ma simt ametit, ma simt pe alta lume
- 4Ce trebuie sa fac sa scap de alcool?
- 57Loc de intalnire pentru alcoollisti autentici, cu vechime si grade multe la activ!
- 1Mama mea este alcoolica! Am nevoie de cateva informatii.
- 5Sotul meu nu recunoaste ca este alcoolic!
- 1Cauza hiperglicemiei
- 4Simptome ciudate... dupa ce am baut
- 4dependenta de alcool
- 7Alcoolicii Anonimi...
- 1Tratament dependenta de alcool cu Selincro (Nalmefene)
- 3Sot alcoolic, sotie dependenta
Mai multe informații despre: Alcoolismul Alcoolul dependenta de alcool
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: