Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
Buna seara.Cei care luati efectin pt anxietate, cam in cat timp si a facut efectul? Eu iau de o luna si nu prea simt imbunatatiri.
8 comentarii
Bună dimineața!
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia, pentru că înveți să gestionezi altfel situațiile întâlnite, îți diminuezi temerile și câștigi competențe pentru rezolvarea problemelor dificile.
Rezultate mai rapide se obțin combinând medicația cu psihoterapia, pentru că înveți să gestionezi altfel situațiile întâlnite, îți diminuezi temerile și câștigi competențe pentru rezolvarea problemelor dificile.
Daca in 4-6 saptamani nu da deloc rezultate, mergeti sa il schimbati. Nu vi se potriveste.
Depinde de metabolism depinde de doza cam in 4 6 săptămâni se simte o ameliorare a simptomelor
Că sa intre in acțiune mecanismul dual al venlafaxinei trebuie luata doza la 150 mg.Discutati cu medicul dv curant
Isi face efectul in cam minim 21 de zile, o luna e mai edificator
Bună ziua. Și eu am început sa iau venlafaxina și după 10 zile m am simțit fff rău. Doar ca am luat 1 tableta pe zi. Voi începe sa iau 2 tablete, asa cum mi s a recomandat și sper sa fie bine. Doamne ajuta.
Discută cu psihiatrul orice schimbare de dispoziție, ca să poată să-ți modifice dozele dacă e cazul, sau chiar să-ți schimbe tratamentul dacă nu ți se potrivește.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26A luat cineva Seroquel XR 300?
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 16anxietate sociala si medicamente
- 23Seroxat
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 12Tratament cu cipralex
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 12Seroxat a doua oară
- 0Efecte adverse Clopixol (schizofrenie)
- 6Dependenta alprazolam si velafaxina
- 5Pot sa beau, am voie sa beau acest ceai ming daca iau medicatie psihotropa??
- 8Cat dureaza efectul rispenului?
- 0Ma puteți ajuta - Am luat pastile de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul
- 4Anxiar cu olanzapina
- 30A trecut cineva cu succes de la Rispolept la Abilify?
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 4O lamurire despre rețete psihiatrice
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 2Se poate înlocui Anxiar cu Sedatif PC?
- 4Abilify Maintena întrebare?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: