Ejaculare precoce
Sufăr de ejaculare precoce de când ma știu și este destul de frustrant, enervant si chiar mi-a scăzut și stima de sine deoarece îmi este foarte greu sa intarziu și sa controlez ejacularea.. am fost la urolog de curând și mi s-a recomandat Priligy, l-a mai folosit cinevav? Ce alte metode folosiți? Cum ati reușit sa scăpați de aceasta problema ?
2 comentarii
Buna ziua,
Priligy pentru asta situatie a fost creat. S-ar putea insa ca rezultatele tratamentului sa fie limitate daca nu intelegeti care sunt cauzele problemei. Ar fi recomandat sa mergeti la un psihosexolog (terapeut sexual) cu care sa explorati cauzele dar si alte solutii de rezolvare a problemei.
Priligy pentru asta situatie a fost creat. S-ar putea insa ca rezultatele tratamentului sa fie limitate daca nu intelegeti care sunt cauzele problemei. Ar fi recomandat sa mergeti la un psihosexolog (terapeut sexual) cu care sa explorati cauzele dar si alte solutii de rezolvare a problemei.
Ca și colegul meu îți recomand ca în paralel cu tratamentul să mergi și la un psihosexolog, pentru că de multe ori cauzele care stau în spatele unei asemenea tulburări sunt de natură psihologică.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2penisul meu intra foarte repede in erectie. dar cand sa penetrez moare definitiv
- 7ata penisului
- 3Ejaculare precoce... unde sa ma duc?
- 3problema ejaculare prematura - exercitii kegel folositoare??
- 51Imi dau drumul prea repede
- 3ma masturbez de 4 ani, sufar de ejaculare prematura
- 12Ejaculare precoce
- 4Nu dureaza mult!
- 9ejaculare precoce
- 5sufar de ejaculare precoce
- 0Ejaculare rapida
- 4Ejaculez la preludiu, help
- 11Lipsa erectie dimineata, erectie spontana & ejaculare rapida.
- 1Ejacularea precoce - cauze si tratament
- 3probleme potenta
- 3Act sexual
- 2Ejaculare precoce si apoi lipsa apetit
- 2Întrebare despre exercițiul Kegel
- 13Ejaculare precoce de 16 ani
- 1Excercitiile Kegel bune pentru ejaculare precoce?
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: