Ejaculare precoce

29-08-2018
Anonimic
Nu este medic/terapeut
Anonimic
Buna ziua, am 18 ani, mi am inceput viata sexuala de la varsta de 15 ani cu aceeasi iubita pe care o am si acuma, de 3 ani suntem impreuna, si am o problema care ma macina, ejaculez foarte repede inca de prima data de cand am facut o..de la primele 2 3 penetrari, cateodata si cand pun prezervativul nici bine nu l pun ca am si ejaculat..nu mai zic ca de fiecare data eu sunt”gata” de la preludiu.. de a lungul acestor ani au fost putine date cand am reusit mai mult de 5 minute, o data imi aduc aminte ca eram racit si luasem antibiotic si atunci am rezistat mai mult, si dupa am descoperit Maraton Forte, prima administrare o fost in succes am rezistat in jur de 20 30 de minute( dupa ce m am masturbat o data singur) a doua oara la fel dupa o masturbare nu am mai ejaculat deloc in ziua respectiva actul sexual durand peste 45 de minute, si tot asa de ceva timp o fac cu maraton totul bine si frumos pana cand o inceput din nou ejacularea rapuda, si nu si mai face efectul tind sa mentionez ca luam cate 2 pastilute inainte cu 2 3 ore de act, si sunt de 2 luni cu partenera in Spania si mi am cumparat din tara o cutie de 20 de pastile nici una nu si a facut efectul(am citit undeva ca sunt si stocuri de maraton care sunt fake uri sa spun asa. vreun sfat va rog? Sa fie pe durata si sa nu fiu nevoit sa am mereu pastilute la mine?.. chestia asta chiar ma macina si pe mine si pe partenera mea si ne strica relatia..
3 comentarii
0
30-08-2018, ora 11:21
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

Daca la 18 ani iei medicatie pentru erectie la 50 de ani ce crezi ca vei mai putea folosi? Ipsos, eventual
Retine ca Maraton Forte este pentru imbunatatirea erectiei si nu pentru ejaculare precoce! Automedicatia este riscanta, produce dependenta si nu intotdeauna are mari efecte, atat timp cat nu intelegi cauzele situatiei.

Iar cauzele sunt destul de clare: daca de la inceput ai functionat asa corpul s-a invatat in acest fel. Faptul ca esti "gata de la preludiu" arata ca nu stii sa gestionezi starea de excitatie pentru a putea sustine un act sexual satisfacator, ca te grabesti si probabil de fel esti o persoana mai agitata, care se "aprinde" repede.
Exista tehnici si exercitii speciale pentru a gestiona ejacularea precoce, pe care le poti invata de la un psiho-sexolog. In loc sa dai banii pe medicamente care nu vor avea prea mare efect si sunt riscante mai bine le dai pe terapie sexuala.
Exista destui terapeuti care fac si terapie online ceea ce inseamna ca poti sa apelezi la unul chiar daca esti plecat in alta tara.
0
01-09-2018, ora 13:26
Anonimic
Nu este medic/terapeut
Anonimic
Multumesc pentru raspuns, pastilele Maraton le am descoperit cu putin timp in urma si nu luat de multe ori.. si chiar nu sunt o persoana care se aprinde repede. Probabil si graba este o problema la mine.. apropo masturbarea frecventa adica zilnica o data sau de 2 ori poate avea ca si cauza ejacularea precoce?
0
12-09-2018, ora 14:17
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
uneori poate avea o legatura Anonimic dar mai frecvent poate fi corelata cu problemele ce tin de calitatea erectiei
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: