Ejaculare rapida

29-01-2020
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Buna ziua vin si eu cu o intrebare pe care nu mio pot rezolva.M si eu o problema cu ejaculare adica daca fac prima oară nu tin mai mult de 2 min max iar a 2 oara cel mult 5 min poate cate o dată reușesc să fac mai mult Dar ma termin extrem de repede. Inainte cand făceam țineam foarte mult uitam sa mai imi dau drumul acum nust ce se intampla cu mn si nu imi pot explica ce mi se intampla.Specific ca am o viata sexuala regulată de 4 sau 5 ori pe săpt dar problema e ca nu pot sa rezolv această chestie sunt fumători dar nu înrăit max 10 tigari consum 3 cafele pe zi iar cu alcoolul nici macar pe limba va rog cu un sfat si ce as putea face multumesc
7 comentarii
2
29-01-2020, ora 17:49
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună !
A intervenit ceva deosebit în ultima vreme? Sau așa a fost dintotdeauna?
Cauzele acestei afecțiuni pot fi psihogene, organice sau legate de locul în care se petrece actul sexual, dar un diagnostic sigur se poate pune de medicul urolog, sau dacă acesta vă spune că nu-i o problemă medicală de către sexolog. Orice comportament are o cauză în spate, ce odată depistată se poate interveni pentru înlăturarea acesteia.
0
29-01-2020, ora 23:10
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Atunci a intervenit o pauza de 2 luni care nu sa intamplat nimic si de atunci a apărut problema asta adica sunt nevoit sa fac de 3 sau 4 ori ca sa pot tine într-un final mai mult atunci simt ca se elimina mai puțin si sunt sigur ca ultima oara tin mai mult Dar exista si chestia cu oboseala serviciul solicitant etc intrebare Are rol si oboseala in cauza asta si ce pot sa fac ? Multumesc
2
30-01-2020, ora 06:57
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Sigur, stresul, oboseala au și ele niște urmări.Apoi dacă ai avut odată eșec, se poate instala teama că se repetă, deci anxietatea de performanță îți face și ea rău. Mergi la medic și vezi ce faci în continuare, pentru că important este să acționezi cât mai repede.
1
30-01-2020, ora 09:51
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Efectuați o consultație la medicul urolog pentru a elimina orice cauza organică a problemei cu care va confruntați. Dacă organic totul iese bine, mergeti la un psiholog cu competențe pe sexologie. Stresul, oboseala, experiențele sexuale anterioare esuate pot genera o anxietate de performanță.
0
06-02-2020, ora 14:18
tanta manole
Nu este medic/terapeut
tanta manole
toti cei care sufera de ejaculare precoce au o carenta de magneziu
0
17-02-2020, ora 11:56
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Din pacate Tanta Manole din nou induci lumea in eroare cu afirmatiile facute.
Ar fi simplu daca in ejacularea precoce problema ar fi deficitul de magneziu dar nu e asa (are doar o mica influenta.in unele cazuri)

Pentru ejacularea precoce e util tratamentul medicamentos specific, asociat cu sesiunile de psihosexologie. Cum uneori ejacularea precoce poate fi ca urmare a unei dereglari hormonale, eu recomand mai degraba un consult la un endocrinolog cu specializare in sexologie decat la un urolog.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
1
12-03-2020, ora 00:21
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Se folosesc antidepresive pentru ejacularea prematură.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: