electrocutare- urgent!!
fratele meu s-a electrocutat ieri(30.08)
Nu a observat un fir neizolat in timp ce facea o reparatie la tavanul firmei. Dupa cum spune a stat ceva timp cu mana lipit de fir, a fost zguduit si crede ca si-a pierdut si cunostinta. Spune ca a iesit din acest soc in momentul cand i-a cazut unealta din mana cealalta in cap.
Prezinta dureri, intepaturi si spune ca i s-a umflat mana. Cred ca are si o contractura musculara. cu toate ca spune ca poate misca mana este apatic si are inapetenta refuza sa mearga la spital motivand ca nu este ceva grav
Va rog sa-mi spuneti ce sa-i fac si ce tratamenta poate urma
va multumesc
Nu a observat un fir neizolat in timp ce facea o reparatie la tavanul firmei. Dupa cum spune a stat ceva timp cu mana lipit de fir, a fost zguduit si crede ca si-a pierdut si cunostinta. Spune ca a iesit din acest soc in momentul cand i-a cazut unealta din mana cealalta in cap.
Prezinta dureri, intepaturi si spune ca i s-a umflat mana. Cred ca are si o contractura musculara. cu toate ca spune ca poate misca mana este apatic si are inapetenta refuza sa mearga la spital motivand ca nu este ceva grav
Va rog sa-mi spuneti ce sa-i fac si ce tratamenta poate urma
va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu