electrosocuri pt schizofrenie
Multumesc mult pt raspuns(uri), familia a hotarat ca fiica lor va urma acest tratament pt ca alta alternativa nu este; d-na prof.-desi este tanara pt acest titlu ( deci cred ca este f.competenta mai ales ca a avut-o pe mama dansei profesoara), cred ca e fiica doctoritei care v-a tratat pe dv. Va rog daca puteti sa descrieti putin cum a decurs tratamentul, cum v-ati simtit in timpul si dupa tratament si in cat timp ati reusit sa va reluati activitatea. daca doriti va voi da o adresa de mail si vom vorbi direct. Eu voi impartasi tuturor experienta verisoarei mele si voi spune si numele doctoritei daca totul va fi bine.Stiu ca tutul depinde de reactia fiecarui organism in parte.Am gasit pe net conferinta unui mare medic chirurg american care intre 1973-1976 a fost tratat astfel; prima data a devenit o leguma apoi a reluat cu altcineva si a reusit sa revina la viata dinainte.E usor de gasit pt cei interesati.Toate cele bune, pt. toti si sa ne straduim cu totii sa vedem partea buna a vietilor noastre, toti avem probleme! Sa nu le lasam sa ne distruga viata!
1 comentarii
II doresc sanatate,
rezultate bune in tot ceea ce s-a intreprins si TOT binele din lume.
O seara buna.
rezultate bune in tot ceea ce s-a intreprins si TOT binele din lume.
O seara buna.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA