entorsa la glezna..
am participat la un meci de volei si am sarit la blocaj la fileu iar la aterizare am calcat stramb pe piciorul stang si mi-a fugit spre interior glezna.in momentul doi mi s-a umflat foarte tare iar asistentul de la teren mi-a dat cu sprai rece pt moment a fost ok dar dupa 4 ore s-a umflat f tare am facut film si mi s-a spus ca nu am decat ceva vase de sange sparte la urgente.., mi-a zis sa ma dau cu crema antiflexibitic, fenilbutazona, lioton gel, si multa gheata in prima saptamana..am avut dureri articulare mari pe perioada de 2saptamani,.de atunci au trecut 3luni iar unflatura di jurul gleznei nu se trage si nu pot inca sa fac sport avand o durere usoara si constanta in timpul alergarilor usoare.., as vrea o solutie, , , multumesc anticipat.., /
1 comentarii
Buna ziua!
Singura solutie logica este o examinare clinica atenta si competenta, facuta de catre un ortoped ci experienta in domeniul gleznei. Este posibila existenta unor fracturi ocultate pana acum (calcaneu, talus, navicular, cuboid etc), precum si existenta unei instabilitati reziduale, datorate unui tratament necorespunzator, sau pot fi alte zeci, chiar sute de cauze diferite.
Pana la elucidarea diagnosticului v-as sfatui sa evitati cu strictete orice efort sportiv ce ar solicita glezna.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Singura solutie logica este o examinare clinica atenta si competenta, facuta de catre un ortoped ci experienta in domeniul gleznei. Este posibila existenta unor fracturi ocultate pana acum (calcaneu, talus, navicular, cuboid etc), precum si existenta unei instabilitati reziduale, datorate unui tratament necorespunzator, sau pot fi alte zeci, chiar sute de cauze diferite.
Pana la elucidarea diagnosticului v-as sfatui sa evitati cu strictete orice efort sportiv ce ar solicita glezna.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere pe interiorul gleznei
- 35dureri foarte mari de picior
- 195Entorsa glezna
- 5Durere la incheietura maini si amortela palmei
- 0entorsa glezna stanga
- 22dureri articulare in special la glezna in partea dreapta
- 5Glezna ramasa cu umflaturi si durere dupa ghips
- 3Umflatura glezna deasupra tubiei
- 4entorsa glezna
- 5normiten pentru echilibrarea pulsului
- 6cand ma trezesc am piciorul intarit, simt ca se misca greu
- 2Entorsa glezna si anticoagulante
- 3Gleza umflata fara durere
- 3Umflatura deasupra gleznei
- 11Problema entorsa
- 3Entorsa glezna
- 0Intrebare dureri la glezna dreapta
- 2Glezna umflată de 1 luna
- 0Entorsa glezna proaspat scoasa din ghips.
- 5Ajutor, va rog! când alerg am rămas cu dureri la nivelul gleznei și talpa
Mai multe informații despre: Entorsa de glezna glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: