epistaxis anterior si posterior stang recidivant
Buna seara,
Tatal meu in varsta de 63 de ani a trecut recent printr-n episod neplacut si anume o hemoragie nazala puternica. Biletul de iesire din spital mentioneaza ca si diagnostic epistaxis anterior si posterior stang recidivant.Perforatie septala (stiu ca in copilarie a fost lovit zdravan in zona nasului) anemie secundara
Intrebarea mea este ce anume ar fi putut cauza aceasta hemoragie (mentionez ca desi are 63 de ani, tata este o fire activa, lucrand in constructii.Posibil ca faptul de a fi lucrat in zilele toride de vara program prelungit si intens si fara sa aiba o bascuta pe cap ptr protectie impotriva razelor de soare sa i fi acutizat problema? sau mai pot fi si alte cauze?)
Tatal meu in varsta de 63 de ani a trecut recent printr-n episod neplacut si anume o hemoragie nazala puternica. Biletul de iesire din spital mentioneaza ca si diagnostic epistaxis anterior si posterior stang recidivant.Perforatie septala (stiu ca in copilarie a fost lovit zdravan in zona nasului) anemie secundara
Intrebarea mea este ce anume ar fi putut cauza aceasta hemoragie (mentionez ca desi are 63 de ani, tata este o fire activa, lucrand in constructii.Posibil ca faptul de a fi lucrat in zilele toride de vara program prelungit si intens si fara sa aiba o bascuta pe cap ptr protectie impotriva razelor de soare sa i fi acutizat problema? sau mai pot fi si alte cauze?)
2 comentarii
ce tensiune are???epistaxisul are N cauze.daca se va repeta consultati un medic ORL, care va investiga mai in profunzime zona orl.si inca ceva, sa se protejeze de razele soarelui chiar daca este f. activ.multa sanatate.
tensiunea este buna, zic eu...12/7 desi in spital posibil sa fi fost oscilanta si sa fie si mai mica.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.