este normal sa se umfle dupa obturatie?

12-06-2011
Sandra1990
Nu este medic/terapeut
Sandra1990
buna ziua.urmeaza sa fac o lucrare pe cei 4 dinti din fata.pe unul deja am coronita iar la ceilalti 3 a trebuit sa mi se refaca tratamentul de canal.miercuri am fost la tratament iar vineri de dimineata mi ia obturat pe 11 si 22.la 21 mi-a mai pus tratament spunand ca am o secretie ca este ceva de genul "granulom in formare".problema este ca de vineri m-au tot durut cei 2 obturati.am inteles ca este normal.durerea totusi era cam puternica.am luat nig 400 combinat cu cafetin dar durerea reaparea la scurt timp.duminica dimineata mi s'a umflat, cei 2 obturati sunt amortiti.la 21 nu simt niciun fel de durere.este normal sa se umfle?mentionez ca de miercuri de cand am inceput tratamentul am luat si ospamox, una la 12 ore.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul