este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?

11-03-2011
Iru
Nu este medic/terapeut
Iru
fetelor am si eu o intrebare va rog mult. astazi ar trebui sa incep o noua folie de antinconceptionale yazmin dar as vrea sa le intrup timp de o luna. este posibil sa raman insarcinata daca le intrerup si cu o zi inainte am avut contact sexual sau am fost protejata ?
5 comentarii
0
11-03-2011, ora 16:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Esti protejata daca contactul l-ai avut in cele 7 zile de pauza dintre folii..
0
24-08-2011, ora 11:41
Lorena_M
Nu este medic/terapeut
Lorena_M
Am si eu o intrebare, am inceput sa iau Yaz din a doua zi de ciclu, adica de martea trecuta. De cand incep sa-si faca efectul ? Multumesc!
0
24-08-2011, ora 15:34
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
Anticonceptionalele daca le iei din prima zi de menstruatie te protejaza inca de atunci; daca le iei din oricare alta zi, a doua in cazul tau, esti protejata abia dupa ce inghiti 7 pastile. Deci la 4 ore minim dupa ce ai inghitit a 7-a pastila esti protejata.
0
22-11-2011, ora 22:12
BomBoNickA_07
Nu este medic/terapeut
BomBoNickA_07
Va rog frumos sa ma ajutati... Am 17 jumatate si folosesc pilulele Yaz de 2 saptamani si 4 zile, la sfatul medicului ginecolog, bineinteles...Am inceput sa beau aceste pilule in prima zi de mentruatie. Problema e ca menstruatia nu a mai incetat de atunci... In prima sapatama am avut dureri groaznice de burta, dar acum s-au mai ameliorat. Tin sa precizez ca am inceput sa beau aceste pilule pentru a ajuta la reglarea menstruatiei...Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa mai fac...imi e frica sa nu se deregleze si mai tare :(((((
0
22-11-2011, ora 22:21
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
du folia pana la capat. sunt sigura ca nu e menstruatie, e doar spotting, adik o usoara sangerare - mai maronie, nu chiar rosie ca la menstruatie...corect?
sunt cam tari pilulele yaz, avand in vedere ca nu ai mai luat pana acum. Totusi, termina folia, si mergi la medicul care ti-a recomandat si spune-i ca ai sangerat peste folie. este normal in primele 3 luni sa sangerezi peste folie...daca dupa 3 luni patesti la fel, atunci pilulele trebuie schimbate. totusi, medicul ar putea sa ti l schimbe de pe acum...adik, termini folia, mergi la el, iti recomanda alte pilule, si in a 8-a zi de la terminarea foliei de yaz le iei pe acelea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •