O incurcatura banala... am uitat sa fac pauza la anticonceptionale

buna fetelor, sunt nou pe forum dar am mare nevoie de ajutorul vostru...si cum am vazut ca raspunsurile voastre sunt f promte m-am decis sa va intreb ce sa fac?
am luat anticonceptionale diane 35.. nu am avut nici o problema..insa datorita unui mic incident (o incurcatura banala) luna aceasta trebuia sa fac pauza incepand cu marti cand ar fi trebuit sa-mi administrez ultima pastila insa eu am continuat sa iau cu 2 zile in plus adica si miercuri si joi cand mi-am dat seama si m-am oprit..as vrea sa va intreb ce e de facut acum?
cand pot incepe o folie noua?
si oare e nevoie de protectie in plus la noua folie?
plsss helpp me..am nevoie urgent de sfatul vostru!
am luat anticonceptionale diane 35.. nu am avut nici o problema..insa datorita unui mic incident (o incurcatura banala) luna aceasta trebuia sa fac pauza incepand cu marti cand ar fi trebuit sa-mi administrez ultima pastila insa eu am continuat sa iau cu 2 zile in plus adica si miercuri si joi cand mi-am dat seama si m-am oprit..as vrea sa va intreb ce e de facut acum?
cand pot incepe o folie noua?
si oare e nevoie de protectie in plus la noua folie?
plsss helpp me..am nevoie urgent de sfatul vostru!
3 comentarii

ia toată folia în continuare şî fă pauză după ce termini folia. nu întrerupe acum, nu mai are rost, dar să ştii că nu o să ţi mai vină menstruaţia dar e posibil să ai sângerări aiurea în această lună

din pacate am intrerupt de vineri nu am mai luat..si problema mea acum e ca nu stiu cand sa incep urmatoarea folie fara sa fie probleme

pai astepti s iti vina menstr sh incepi k sh qm ai lua pastile d l inceput...q protectie suplimentara o sapt..cred k asa e sh l diane...
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pauza anticonceptionale
- 6Anticonceptionalele... pot sa le schimb?
- 47cum actioneaza Mercilon?
- 4Yasmine - pauza de 7 zile si o sangerare usoara
- 2intrebare diane 35
- 2Pauza de dupa pilule
- 9regim alimentar in cazul ovarelor polichistice
- 4logest pauza
- 3anticonceptionale karissa... pauza
- 4trebuia sa fac pauza si nu am mai facut
- 11pot lua karissa?
- 3Pauza doar 4 zile intre folii Logest !!!
- 3Pauza si administrarea logestului...
- 4diane 35... luate gresit?
- 6anticonceptionale in alta tara, in Anglia
- 1pauza de 7 zile - menstruatie
- 5Pauza 7 zile si lipsa menstruatie
- 1pauza anticonceptionale 4 zile
- 2Contraceptive in zilele de pauza
Mai multe informații despre: diane 35 pauza la anticonceptionale