este recomandata inalbirea dintilor?

19-04-2011
andr3eutza2008
Nu este medic/terapeut
andr3eutza2008
am dintii negrii chiar daca ma spal aproape dupa fiecare masa, folosesc o periuta de dinti electrica, incerc sa schimb pasta de dinti mereu cu una mai buna si mai eficace dar rezultatele sunt aceleasi...uneori vad cate o schimbare dar nciodata nu reusesc sa ajung la rezultatul dorit consum cafea, ceai verde...!as vrea sa merg sa imi inalbesc dintii dar nu sti, ce efecte secundare ar avea?
5 comentarii
0
21-04-2011, ora 00:51
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna ziua! in prima faza ar trebui sa incercati un detartraj si un periaj profesional. prin aceasta metoda se indeparteaza coloratiile externe date de cafea si ceai, mult mai eficient decat prin periajul care se face acasa.
daca dupa aceasta manevra sunteti in continuare nemultumita de culoarea dvs naturala si doriti dintii mai albi decat ii aveti genetic... se poate apela la albirea profesionala. pentru albire exista mai multe metode pe care le puteti discuta cu medicul dvs, cea mai rapida este albirea in cabinet cu lampa intr-o singura sedinta.
0
01-06-2011, ora 19:48
andutzza
Nu este medic/terapeut
andutzza
cat costa o albire/dinte?
0
03-06-2011, ora 11:05
rosoga
Nu este medic/terapeut
rosoga
am si eu o nelamurire
in interiorul cavitatii, pe partea de radacina a dintilor mi se depune un strat negru, cred ca e tartru, dar nu sunt sigura.Problema e ca acum s-a depus si pe dinte in partea din fata, detartraj am facut si acum 2 ani cand m-am confruntat cu aceeasi problema numai ca nu asa de deranjanta. ce pot sa fac.se multumeste
0
03-06-2011, ora 12:25
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
pentru kitty4u: pretul albirii dentare se specifica in general pentru o arcada intreaga sau pentru ambele arcade, nu pentru un dinte. variaza destul de mult in functie de metoda de albire ( in cabinet: albire in gutiere in 3-4 sedinte sau albire cu lampa cu plasma intr-o singura sedinta; sau albire acasa in gutiere, aplicate repetat noaptea timp de o saptamana).
pretul pe dinte este precizat numai in cazul in care se face albire interna, la dintii care nu mai au nerv si in timp s-au colorat in gri.

pentru rosoga: ceea ce descrieti poate fi intr-adevar tartru sau pot fi simple coloratii de la fumat/cafea/ceai. solutia este detartrajul si periajul profesional, care se face la 6 luni, sau mai rar la 1-2 ani in functie de ritmul de depunere a tartrului/coloratiilor, variabil de la pacient la pacient. daca ati facut detrartraj in urma cu 2 ani, probabil este nevoie din nou sa va prezentati la medic pentru o igienizare profesionala.
0
06-06-2011, ora 08:31
rosoga
Nu este medic/terapeut
rosoga
se multumeste pentru raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai bune practici privind albirea dentară
  • Metode naturale de a albi dinții
  • Nanoparticulele pot fi soluția de ultimă generație pentru albirea dinților
  •