Este vorba se o sarcina ?
Am inceput cea de-a treia folie de anticonceptionale yaz. Am luat prima pastila cand eram in a3-a zi de menstruatie. A doua zi dimineata am avut un contact sexual neprotejat, inca mai sangeram putin, iar seara cabd trebuia sa iau pastila, am uitat. Si am luat-o cu o intarziere de 8 ore. Exista un risc de sarcina ? Multumesc
5 comentarii
Nu draguta ai un termen de 12 ore daca e luata după opt ore e ok esti protejata
Exista risc de sarcina de fiecare data cand se iau anticonceptionale si ovulul este fecundat. Numai ca moare de foame si se produce avortul timpuriu in timp ce parintii rad si se distreaza. Ce le pasa ca embrionul are un suflet si ca ajunge in wc ???
Asta nu mai conteaza pt tineretul din ziua de astazi care ia anticonceptionale si ucide suflete nevinovate. E mai importanta placerea proprie. Ia priviti voi la parintii care au facut avorturi in jurul vostru sa vedeti cate probleme au in familie pe toate planurile. Daca insistati sa aveti si voi, nu aveti decat. Dar cand va veti trezi va fi prea tarziu.
Ce fel de oameni pot fi tinerii care isi arunca fructul iubirii lor in wc si pun ca prioritate propria lor placere inainte ?
Cat de inteligente pot fi fetele care accepta sa ia pastile si sa se deregleze hormonal pentru ca apoi sa vina pe Forum si sa dea din colt in colt ca si-au pierdut sanatatea si nu stiu ce sa mai faca. Ce va face sa va jertfiti asa pe altarul patriei ? Barbatii chiar va pot prosti cum vor ? Nu a auzit niciunul ca exista prezervativ ? Voi cele care folositi anticonceptionale si sterilet, sa nu ziceti in viata voastra n-am omorat. Ba prin anticonceptionale se fac mai multe avorturi decat daca te-ai duce la spital sa faci. Ce va pasa voua insa de copiii vostri si de sufletele lor unde se duc ???
Asta nu mai conteaza pt tineretul din ziua de astazi care ia anticonceptionale si ucide suflete nevinovate. E mai importanta placerea proprie. Ia priviti voi la parintii care au facut avorturi in jurul vostru sa vedeti cate probleme au in familie pe toate planurile. Daca insistati sa aveti si voi, nu aveti decat. Dar cand va veti trezi va fi prea tarziu.
Ce fel de oameni pot fi tinerii care isi arunca fructul iubirii lor in wc si pun ca prioritate propria lor placere inainte ?
Cat de inteligente pot fi fetele care accepta sa ia pastile si sa se deregleze hormonal pentru ca apoi sa vina pe Forum si sa dea din colt in colt ca si-au pierdut sanatatea si nu stiu ce sa mai faca. Ce va face sa va jertfiti asa pe altarul patriei ? Barbatii chiar va pot prosti cum vor ? Nu a auzit niciunul ca exista prezervativ ? Voi cele care folositi anticonceptionale si sterilet, sa nu ziceti in viata voastra n-am omorat. Ba prin anticonceptionale se fac mai multe avorturi decat daca te-ai duce la spital sa faci. Ce va pasa voua insa de copiii vostri si de sufletele lor unde se duc ???
Bai femeie da u chiar ai o obsesie pe chestia asta. Si ce ai vrea sa facem copii pe banda rulanta?
Ori folositi prezervativ ori va abtineti. Nu va transformati in ucigasele propriilor copii. Nu e asta solutia.
Este adevarat ca trebuie luata pastila pana in 12 ore.Sfatul este ca restul pastilelor sa fie luate cum trebuie pentru a evita aparitia sangerarilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?
- 4oare pot sa raman insarcinata?
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 3un bebe?
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 1Urgent!!!ar trebui sa iau pilula de a doua zi?
- 4intrebare.. yasmine si menstruatia
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 4As putea fi insarcinata?
- 5sarcina sau nu?
- 1sunt sau nu gravida???
- 1Intarziere menstruatie
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 2ingrijorare daca sunt gravida?
- 0Posibila sarcina?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 1Sarcina ?
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: