contraceptie desorelle
Buna. Am inceput sa iau desorelle in prima zi a menstruatiei dupa cum mi-a fost recomandat de medic. As dori sa stiu incepand cu ce zi contraceptia isi face efectul? Mentionez e prima data cand folosesc o metoda contraceptiva nu sunt fumatoare si nu iau antibiotice Va multumesc anticipat
3 comentarii
Sunteti sub protectie de la prima pilula.
Buna seara e prima data cand folosesc anticonceptionale (la recomandarea medicului) Desorelle am luat din a 2a zi
a menstruatiei as vrea sa stiu cand sunt protejata ?Si as mai avea inca o intrebare, efectul anticonceptionalelor poate fi
redus daca fac niste procedee reductoare anticelulita cu cavitatie (care se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa
frecventa )?
Astept un raspuns urgent sa ma linistesc, va rog foarte mult, va multumesc!
a menstruatiei as vrea sa stiu cand sunt protejata ?Si as mai avea inca o intrebare, efectul anticonceptionalelor poate fi
redus daca fac niste procedee reductoare anticelulita cu cavitatie (care se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa
frecventa )?
Astept un raspuns urgent sa ma linistesc, va rog foarte mult, va multumesc!
buna,
am si eu o intrebare am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionalele desorelle, am luat prima zi de menstruatie insa mi sa oprit mentruatia...imi puteti spune ce ar trebui sa fac, sa i-au in continuare sau sa le opresc?si cand ar trebui sa ma astept la o noua mentruatie?
astept un raspuns cat mai repede posibil! multumesc!
am si eu o intrebare am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionalele desorelle, am luat prima zi de menstruatie insa mi sa oprit mentruatia...imi puteti spune ce ar trebui sa fac, sa i-au in continuare sau sa le opresc?si cand ar trebui sa ma astept la o noua mentruatie?
astept un raspuns cat mai repede posibil! multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa o pauza cand trebuie luata pilula?
- 3nelamurire
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 8pe ce baza se prescriu anticonceptionalele??
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 4sunt protejata din prima zi?
- 2Am nevoie urgent de un raspuns in leg cu anticonceptionalele
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 2Reluare anticonceptionale?
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: