Exercitiu de concentrare
BUna ziua am probleme si nu ma pot concentra sunt pe xemplion de 2 ani si pe rispolept.Vreau sa invata sa ma concentrez fac terapie dar acuma ii in concediu terapeutul.Ce pot sa fac pt concentrare sa scap de ganduri aveti vreo tehnica. Fac dual n back am ajuns la nivelul 4 nu ma pot concentra sa ajung la nivelul 5 (cel al unui om normal)
8 comentarii
Dar nu poti sa stai si asa neconcentrat ?
Asta cu concentratul e la fel ca aia cu orgasmul: cu cat ti-l doresti mai mult cu atat n-o sa-l ai !
Asta cu concentratul e la fel ca aia cu orgasmul: cu cat ti-l doresti mai mult cu atat n-o sa-l ai !
Paraperidona ii ca si rispolept consta numai ca mai bun nu afecteaza memoria. Si nu este nici o modalitate de a-ti mari concentrarea in timp.
Din câte știu Invega conține paliperidona. Și zici ca nu afectează paliperidona memoria așa tare ca risperidona?
Eu iau Rispolept și am probleme cu memoraria
Citeam acuma un articol ca cei cu psihoze si schizofrenie.AU de fapt probleme cu atentia si cu memorarea din cauza asta ii greu la un loc de munca ca avem prea multe ganduri.Asa mio zis sau poate mio zis numai asa la fiecare intalnire doamna doctor imi baga cate o bomba prima data ca trebuie sa mai fac inca 2 ani azi mio zis ca inca 5 si tot asa nu stiu ce sa mai cred
Fa dual n back ajuta putin eu sunt la nivelul 4 nivelul 5 ii cel al unui om normal dar am inceput de la 1 si intro luna cu o ora pe zi de exercitiu am ajuns 4.Ceva trebuie sa faci sa incerci un pic trebuie sa te fortezi si poate in timp :)
Decat sa stai si sa freci menta 1 ora pe zi cu dual guns n roses mai bine ai face ceva util.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 1Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA
- 10Boala vs Dumnezeu.
- 31Schizofrenie