Exista ejaculare datorata exclusiv anxietatii/stresului?

06-02-2022
utilizator13579
Nu este medic/terapeut
utilizator13579
Salutare!
Vin cu o nelamurire careia nu ii pot gasi un raspuns, se poate obtine ejacularea fara vreun contact sau stimul sexual, fara masturbare, datorata exclusiv stresului si anxietatii.
In momentele in care sunt in public, sau la facultate, pe afara cu oameni si simt cum se instaleaza anxietate, simt tototdata o presiune in penis si de acolo am dezvoltat o frica sa nu mi se intample asa ceva in public. Tin sa mentionez ca problema mea are vreo luna, am intretinut relatii sexuale de-a lungul vietii decente, nu eram nici vreun zeu in pat, dar nici nu terminam instant.
Starea despre care vorbesc aici a ajuns sa imi afecteze viata de zi cu zi, au devenit absente erectiile pe parcursul zilei. Tin sa mentionez ca nu ma masturbez des, si cand eram mai mic nu abuzam de asta, o data la cateva zile si nu sunt nici un om excitat constant sau care sa se gandeasca doar la asta. Eu sunt de fel o persoana mai anxioasa, si voiam sa imi satisfac aceasta curiozitate, daca se poate sa ejaculezi din cauza stresului, al anxietatii sau in timpul unui atac de panica.
Va rog nu judecati intrebarea, apreciez orice ajutor si raspuns. Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
06-02-2022, ora 23:14
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Daca te excita anxietatea si starea de frica, da, e posibil.
0
07-02-2022, ora 00:01
utilizator13579
Nu este medic/terapeut
utilizator13579
Nu e vorba de excitare, nu e o senzatie placuta, imi creeaza de cele mai multe ori un stres imens
1
07-02-2022, ora 15:10
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Ejacularea nu poate aparea in lipsa excitatiei sexuale. Altfel in loc de atacuri de panica am vedea ejaculari. Sunt mecanisme diferite.

La dumneavoastra anxietatea s-a agatat de partea sexuala. Ar fi recomandat sa mergeti la psihoterapie si sa aflati ce activeaza de fapt aceste stari de anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: