Expectoratie cu sange

17-03-2018
DoruP
Nu este medic/terapeut
DoruP
Pe data de 01 martie, seara, am inceput sa scuip sange, si curat, si cu cheaguri. Am fost de 3 ori la urgente unde am fost perfuzat cu hemostatice. Ragiografii la plamani, 3, nimic anormal, eu fiind fumator de 30 de ani. Am mers la Filaret, Nasta, am facut pe data de 07 o bronhoscopie la ora 9:30 si au gasit ceva sange si cheaguri in bronhii dar nici o urma de sangerare tinand cont ca veneam de pe urgenta si la ora 05 scuipam sange cam mult. Se opineaza efectuarea unui CT toracic. Pe 15 fac CT toracic cu substanta de contrast si nu se vede nimic la plamani. Fac si o endoscopie si iese tot negativa. Nu se vede urma sangerarii. Intre timp, dupa data de 08, seara, scuipatul cu sange a inceput sa dispara si dupa data de 10 nu am mai expectorat cu sange. Ceva opinii, sfaturi, pareri?
3 comentarii
0
10-12-2018, ora 22:05
HelenOT
Nu este medic/terapeut
HelenOT
Buna seara, sper CA sunteti bine! Ati Mai aflat ceva de cand ati scris aici?
0
11-12-2018, ora 19:36
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Ați făcut analize de sânge, m-ar interesa valoarea hemoglobinei și hematocritul, ar putea sugera o sângerare cronică care nu se mai manifestă momentan prin tuse cu sânge (hemoptizie). Fiind fumător de 30 de ani ar fi indicat să faceți anual un CT pulmonar. Ați avut vreodată tuberculoză sau ați intrat în contact cu cineva care avea tuberculoză? Înafară de această tuse cu sânge ați mai avut și alte simptome? Ați scăzut în greutate, nu aveți poftă de mâncare, transpirați noaptea, dureri la nivelul toracelui? În cazul în care nu ați fost deja diagnosticat aștept răspunsurile dumneavoastră. Mulțumesc!
0
18-07-2020, ora 18:56
DoruP
Nu este medic/terapeut
DoruP
Analizele de sange perfecte. Nu mai fumez de atunci si am luat in greutate. Nu am avut tuberculoza si nici nu am cunostinta de vreun contact cu tuberculoza. Un pic de tensiune si iau candesartan si metoprolol. Durere in piept, ba in stanga, ba in dreapta. Multimesc pentru interes. Qstept raspun
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.