expir miros de otet
Buna seara,
bunica mea se plange de foarte mult timp ca atunci cand expira se simta miros de otet ( nu acel miros neplacut in gura). Este speriata ca ia spus cineva ca poate fi semn de cancer. La plamani nu are nimic. Poate fi de la stomac sau unde sa mearga sa vada?
bunica mea se plange de foarte mult timp ca atunci cand expira se simta miros de otet ( nu acel miros neplacut in gura). Este speriata ca ia spus cineva ca poate fi semn de cancer. La plamani nu are nimic. Poate fi de la stomac sau unde sa mearga sa vada?
3 comentarii
Trebuie examinata de un medic generalist sau internist si acestia vor decide ulterior ce trebuie facut.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Buna seara! Eu m-as gandi si la diabet zaharat.Ar fi bine sa faca si o glicemie, Hb glicozilata, examen sumar de urina( corpi cetonici???); numai bine
Da poate fi vorba si de un diabet zaharat decompensat, afectiuni hepatice, diferite intoxicatii cu substante toxice, carii dentare, afectiuni pulmonare, afectiuni digestive...
De aceea consider ca trebuie sa o vada un internist sau un generalist pt a decide ce analize trebuie facute si conduita unui posibil tratament.
De aceea consider ca trebuie sa o vada un internist sau un generalist pt a decide ce analize trebuie facute si conduita unui posibil tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10respiratie urat mirositoare. Ajutor!
- 11intepaturi groaznice in cap
- 4respiratie urat mirositoare
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 12miros urat
- 33Infectie la urechi ce miroase foarte urat
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 3miros de gura
- 3gingie albastra dupa ce mi-am pus o lucrare din semiportelan
- 15Respiratie urat mirositoare
- 3imi miroase pielea
- 11Miros fetid in ureche
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 2Respiratie urata
- 7secretie mucoasa in zona nazo-faringe de culoare alba, care conduce la un miros urat
- 3Sufar de halena fetida de un an. Nu stiu ce sa mai fac!
- 9Ajutor! respiratia urat mirositoare, cazeum la amigdalite, limba alba, secretii in gat, deviatie de
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: