expir miros de otet

Buna seara,
bunica mea se plange de foarte mult timp ca atunci cand expira se simta miros de otet ( nu acel miros neplacut in gura). Este speriata ca ia spus cineva ca poate fi semn de cancer. La plamani nu are nimic. Poate fi de la stomac sau unde sa mearga sa vada?
bunica mea se plange de foarte mult timp ca atunci cand expira se simta miros de otet ( nu acel miros neplacut in gura). Este speriata ca ia spus cineva ca poate fi semn de cancer. La plamani nu are nimic. Poate fi de la stomac sau unde sa mearga sa vada?
3 comentarii

Trebuie examinata de un medic generalist sau internist si acestia vor decide ulterior ce trebuie facut.
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Buna seara! Eu m-as gandi si la diabet zaharat.Ar fi bine sa faca si o glicemie, Hb glicozilata, examen sumar de urina( corpi cetonici???); numai bine

Da poate fi vorba si de un diabet zaharat decompensat, afectiuni hepatice, diferite intoxicatii cu substante toxice, carii dentare, afectiuni pulmonare, afectiuni digestive...
De aceea consider ca trebuie sa o vada un internist sau un generalist pt a decide ce analize trebuie facute si conduita unui posibil tratament.
De aceea consider ca trebuie sa o vada un internist sau un generalist pt a decide ce analize trebuie facute si conduita unui posibil tratament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2miros neplacut la copil
- 10respiratie urat mirositoare. Ajutor!
- 5de cate ori fac sex ca imi miroase sperma intr-un fel anume
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 3am miros rau de la coronite
- 122pietricele urat mirositoare din amigdale
- 2Gust amar dimineata si respiratie urat mirositoare
- 7am probleme cu respiratia urat mirositoare, de cand sunt mica
- 1respiratie urat mirositoare
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 2Problema halena incredibila tratata cu Tinizol?
- 4miros neplacut al gurii de foarte mult timp
- 6respiratie urat mirositoare
- 6miros exagerat de metal in gura
- 2Probleme digestive
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: