Extractie

20-02-2018
Anca Gabbie
Nu este medic/terapeut
Anca Gabbie
Hello !!! Vinerea trecuta mi-am extras 2 masele.bucurie mare ca am scapat de extractie:)
A doua zi au inceput dureri, dar durerile erau suportabile...in noaptea de sambata spre duminica, durerea s-a intensificat astfelt incat nu am putut dormi...
De dimineata( duminica) la ora 7 am plecat spre cabinet caci acest cabinet este la 2 pasi de mn si este non-stop.
Am ajuns, acolo...mi-a zis medicul stomatolog care era de servicu ca am infectie la locul uneia dintre extractie, m-a curatat acolo, mi-a pus un pansament cu betadina, mi-a zis ca infectia nu a atins osul sau ceva de genul si ca infectia este la suprafata. Daca durerea nu va ceda, sa vin a doua zi de dimineata si sa cer reteta pt antibiotic.
Aaa, am uitat, locul de unde venea infectia, miroseaaaa horror.yachhhh !!!
Ma rog, am fost de dimineata, mi-a dat retata pt antibiotic, s-a mai uitat putin la locul cu pricina si mi-a zis ca infectia e mica si ca nu am dc sa imi fac griji...mi-a dat Clindamycin 600 pt 5 zile si ma rog, acum simt ca deja m-a cam lasat durerea, adica mai doare dar nu atat de intens si nu continuu.
Ceea ce vreau sa stiu este daca este normal sa miroasa atat de urat locul infectiei...adica nu stiu, nu am mai avut infectie in urma altor extractii, caci mi-am mai scos 2 molari de minte si nu am avut probbleme...
Acum, dupa 2 pastile de antibiotic simt ca nu mai miroase
asa, dar vreau sa stiu daca este normal sa miroasa atat de horror infectia !!!! Va multumesc anticipat
2 comentarii
0
20-02-2018, ora 08:54
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, mirosul este perceput de fiecare persoana diferit; daca este infectat locul sau daca este colectie purulenta in zona extractie, exista un miros specific, fetid. Sa periati bine dintii, dar si sona extractiei.
0
20-02-2018, ora 09:38
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna dimineata,
si mergeti la doctor pentru a vi se face spalaturi locale sau sa vi se puna local ceva panasamente pentru a grabi vindecarea.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul