extractie dentara

02-02-2008
maryann
Nu este medic/terapeut
maryann
Mi-am scos ieri, vineri 01.02.2008, un rest de masea, si sangerarea nu mi se mai opreste cu toate ca au trecut aproape 24 ore de la extractie...
Am incercat sa gasesc un cabinet medical deschis dar nimic, tinand cont ca este sambata.
Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva
Am mai vazut un caz similar postat dar la mine a fost o simpla extractie, nu am consumat lactate si nici nu m-am clatit in gura 12 ore.
Abia azi dimineata am inceput sa ma clatesc cu apa de gura Osiddenta si atat. Poate cineva ma poate ajuta pana luni.
va multumesc
1 comentarii
0
02-02-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Poate reusesti sa gasesti la o farmacie ADRENOSTAZIN (fiola a 5ml). Pune pe un tampon steril (compresa) si tine acolo sau picura medicamentul cu o pipeta curata sau cu o seringa la locul sangerarii. Daca nu ai vreo problema de sanatate mai serioasa care sa fi determinat modificari ale timpului de sangerare, respectiv ale coagularii, ar trebui sa se opreasca.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul