Extracție dinte
Am o întrebare legată de extracția unui dinte !?vineri am fost la stomatolog și mi.a extras un dinte (medicul mi.a zis că avea rădăcina putreda și o infecție) ieri m.am trezit cu partea dreapta umflata și azi s.a umflat mai mult (menționez iau antibiotic Augmentin 875 mg/125 mg, pansament gastric Omeran 20 mg și algocalmin ) durere am foarte putina, să ma îngrijorez in privința umflaturii ?
2 comentarii
Buna seara. Este normal ca zona extractie sa se umfle pana la 72 ore dupa interventie. Poate a omis medicul sa va spuna sau nu ati retinut, este indicat sa tineti comprese reci pe obraz, sa dormiti pe cealalta parte, cat puteti controla, sa nu faceti efort, sa mancati lucruri moi cateva zile, mai mult pe cealalta parte, sa nu fumati 24h. Igiena orala este nevoie sa fie foarte riguroasa, inlusiv in zona respectiva. Numai bine si vindecare rapida sa aveti.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 3extractie masea
- 5Sinus deschis in urma extractiei
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 1Extragere masea
- 3puroi dupa extractie
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 2extractie dentara
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 5Resturi neidentificate dupa extractie masea
- 3Gaura in gingie dupa extractie
- 10Extractie Masele de minte
- 6Extractie molari de minte
- 5Puroi in urma scoaterii măselei de minte
- 2Os iesit prin gingie dupa extractie masea de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: