Extractie in timpul menstruatiei

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am auzit ca extractia in timpul menstruatiei nu este recomandata..este adevarat?? Eu ar trebui sa imi scot molarul de minte si nu stiu ce sa fac..mi'e frica sa nu patesc ceva mai grav dupa.Multumesc anticipat:)
4 comentarii

nu e nici o problema eu mi-am scos de multe ori si masele, ultima oara in timpul menstrautiei, mi-am scos caninul, dar eu am intrebat doctorita inainte sa fiu sg ptr ca si eu stiam ca nu se fac extractii in perioada asta.doctorita ma asig ca nu e nici o probl.

Azi dimineata mi-am scos o masea si sunt la menstruatie. Am intrebat medicul si mi-a spus ca nu-i absolut nici o problema. Singura recomandare pe care am primit-o de la doi stomatologi a fost sa nu-mi extrag maselele seara, dar am si uitat motivul pentru care mi s-a spus asta.

Probleme in timpul menstruatiei ar putea fi o probabila (dar nu obligatorie) singerare mai mare la locul extractiei, precum si o sensibilitate generala mai mare a pacientei. Dar nici unul dintre aceste motive nu reprezinta o contraindicatie de a se face extractii in perioada menstruatiei.
"Singura recomandare pe care am primit-o de la doi stomatologi a fost sa nu-mi extrag maselele seara"
E un mit. Nefondat.
"Singura recomandare pe care am primit-o de la doi stomatologi a fost sa nu-mi extrag maselele seara"
E un mit. Nefondat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ciclul menstrual la adolsecenta
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 6ciclul menstrual dereglat
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 3dupa extractia unei masele ce avea infectie la radacina
- 11Ce se intampla?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 3Menstruatie
- 0extractie masea minte
- 1menstruatie de 2ori pe luna
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 3Extracție măsea de minte
- 1Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 1Măsea inflamată după o extracție dar fara durere
Mai multe informații despre: Menstruatia Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: