Extractie in timpul menstruatiei
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am auzit ca extractia in timpul menstruatiei nu este recomandata..este adevarat?? Eu ar trebui sa imi scot molarul de minte si nu stiu ce sa fac..mi'e frica sa nu patesc ceva mai grav dupa.Multumesc anticipat:)
4 comentarii
nu e nici o problema eu mi-am scos de multe ori si masele, ultima oara in timpul menstrautiei, mi-am scos caninul, dar eu am intrebat doctorita inainte sa fiu sg ptr ca si eu stiam ca nu se fac extractii in perioada asta.doctorita ma asig ca nu e nici o probl.
Azi dimineata mi-am scos o masea si sunt la menstruatie. Am intrebat medicul si mi-a spus ca nu-i absolut nici o problema. Singura recomandare pe care am primit-o de la doi stomatologi a fost sa nu-mi extrag maselele seara, dar am si uitat motivul pentru care mi s-a spus asta.
Probleme in timpul menstruatiei ar putea fi o probabila (dar nu obligatorie) singerare mai mare la locul extractiei, precum si o sensibilitate generala mai mare a pacientei. Dar nici unul dintre aceste motive nu reprezinta o contraindicatie de a se face extractii in perioada menstruatiei.
"Singura recomandare pe care am primit-o de la doi stomatologi a fost sa nu-mi extrag maselele seara"
E un mit. Nefondat.
"Singura recomandare pe care am primit-o de la doi stomatologi a fost sa nu-mi extrag maselele seara"
E un mit. Nefondat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Fistula dentara se inchide de la sine? Rog raspuns
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 7Menstruatie cu cheaguri (inchis la culoare)
- 6fumatul dupa extractie
- 89Durere dupa extractie
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 8sunt insarcinata?
- 3dureri dupa extractie nerv
- 11Ce se intampla?
- 11probleme cu menstruatia
- 1Post operatie masea de minte
- 1la cât timp de la extracţie se poate efectua un detartraj cu ultrasunete?
- 0complicatii dupa extractie
- 1Menstruatie
- 3umflatura
- 0Extractie dentara, molar 14 cu infectie la os
- 3extractie masea de minte
- 10Extractie Masele de minte
- 1Exctractie dentara
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Menstruatia Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: