Extractie masea
Azi mi s-a facut o extractie la o masea la care aveam un abces dar in urma extractie am o durere la baza nasului si plus de asta doctora nu mi-a prescris niciun antibiotic nimic si inca imi mai sangereza dar foarte putin, in cazul asta ce pot face ?
Pot sa iau augumentin ?
Pot sa iau augumentin ?
3 comentarii
nu dupa orice extractie este obligatoriu antibioticul.
asteptati cateva zile si urmariti evolutia. o evolutie normala presupune o usoara jena dureroasa, nu va ingrijorati.
daca in schimb doare foarte tare, mai ales noaptea, durerea are caracter pulsatil, va umflati atunci mergeti la control la medic si intrebati daca acesta considera ca este cazul sa va prescrie o reteta sau daca va fi suficient un tratament local la momentul respectiv.
nu este indicata atitudinea destul de frecventa a pacientilor de a-si autoadministra antibiotice.
asteptati cateva zile si urmariti evolutia. o evolutie normala presupune o usoara jena dureroasa, nu va ingrijorati.
daca in schimb doare foarte tare, mai ales noaptea, durerea are caracter pulsatil, va umflati atunci mergeti la control la medic si intrebati daca acesta considera ca este cazul sa va prescrie o reteta sau daca va fi suficient un tratament local la momentul respectiv.
nu este indicata atitudinea destul de frecventa a pacientilor de a-si autoadministra antibiotice.
Eu mi-am facut o extractie de masea cu infectie si ma doare, as vrea si eu sa stiu cam cat persista durerea si ce trebuie sa iau.Va multumesc!
Cel mai bine ar fi sa va vada din nou medicul dvs.
Pina ajungeti la cabinet, puteti lua pt durere ibuprofen.
Pina ajungeti la cabinet, puteti lua pt durere ibuprofen.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8masea minte - operatie
- 5probleme extractie molar minte
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 3extractie cu umflatura
- 1extractie dentara
- 3extractie masea granulom
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 1Scoatere masea
- 0Cheagul de după extracţie
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 1Dupa extractie molar de minte inclus..
- 1extracție de molari de minte in timpul unei răceli
- 0Masea de minte
- 6Extractie molari de minte
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 4Extractie incisiv superior
- 1Extracție masea pacient diabetic
- 1Dinte molar de minte lasat jumate la extracție
- 2Abces dentar dupa extractie?
- 1Îngrijire "gaură" rămasă după extracția măselei de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: