EXTRACTIE MASEA

27-06-2012
annacb02
Nu este medic/terapeut
annacb02
Buna ziua si scuze pentru deranj, dar as avea si eu o intrebare:am fost luni la dentist cu scopul de a repara o masea (penultima de jos), insa din pacate, nu s-a mai putut face nimic deoarce era rupta destul de tare si a fost lucrat pe ea de multe ori in sensul ca a fost plombata de 3 ori si a fost scos si nervul asa incat s-a procedat la extractie.Maseaua era foarte bine prinsa asa incat au fost necesare mai multe 'tentative' pentru a o determina sa iasa si din vorbele doctoritei am inteles ca a folosit un 'separator'.Per ansamblu interventia nu a fost traumatizanta si s-a finalizat destul de repede.Am vazut 'maseaua' si mie mi s-a parut intreaga si nici medicul nu a pomenit ceva cum ca s-ar fi rupt si ar fi ramas resturi.Nu mi s-a recomandat antibiotic ci doar calmante in caz de durere.Ieri totul a fost bine, dar spre seara am inceput sa ma umflu putin.Durerea e mocnita, dar suportabila si i-am facut fata cu un plic de Aulin pe zi.Astazi, simt o durere spre gat si ureche, sunt putin umflata si in locul maselui se vede un punct alb care la atingere e tare ca si cum ar fi un rest de masea.Ce poate fi?Doctorita nu a pomenit nimic de un 'colt' ramas...am auzit pomenind ceva de 'lama'.Va multumesc!
1 comentarii
0
27-06-2012, ora 17:08
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Cel mai probabil este un cioc osos. Nu e cazul sa va ingrijorati.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul