EXTRACTIE MASEA
Buna ziua si scuze pentru deranj, dar as avea si eu o intrebare:am fost luni la dentist cu scopul de a repara o masea (penultima de jos), insa din pacate, nu s-a mai putut face nimic deoarce era rupta destul de tare si a fost lucrat pe ea de multe ori in sensul ca a fost plombata de 3 ori si a fost scos si nervul asa incat s-a procedat la extractie.Maseaua era foarte bine prinsa asa incat au fost necesare mai multe 'tentative' pentru a o determina sa iasa si din vorbele doctoritei am inteles ca a folosit un 'separator'.Per ansamblu interventia nu a fost traumatizanta si s-a finalizat destul de repede.Am vazut 'maseaua' si mie mi s-a parut intreaga si nici medicul nu a pomenit ceva cum ca s-ar fi rupt si ar fi ramas resturi.Nu mi s-a recomandat antibiotic ci doar calmante in caz de durere.Ieri totul a fost bine, dar spre seara am inceput sa ma umflu putin.Durerea e mocnita, dar suportabila si i-am facut fata cu un plic de Aulin pe zi.Astazi, simt o durere spre gat si ureche, sunt putin umflata si in locul maselui se vede un punct alb care la atingere e tare ca si cum ar fi un rest de masea.Ce poate fi?Doctorita nu a pomenit nimic de un 'colt' ramas...am auzit pomenind ceva de 'lama'.Va multumesc!
1 comentarii
Cel mai probabil este un cioc osos. Nu e cazul sa va ingrijorati.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila