Extractie masea

30-09-2016
Fan.
Nu este medic/terapeut
Fan.
Mi-am scos maseaua de minte acum 3 saptamani si acum mi se misca 2 dinti(una dintre ele este o masea plombata inainte de extractie) de pe langa ea si ma dor. Ce sfat imi dati?
2 comentarii
0
02-10-2016, ora 19:33
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna seara,
va recomand sa faceti o radiografie si sa mergeti la un consult stomatologic pentru a vedea cu exactitate care este motivul durerii.
0
13-11-2016, ora 14:31
Agnes van den Bor
Nu este medic/terapeut
Agnes van den Bor
Buna ziua,
Dupa o extractie a maselei de minte, masea neerupta, am avut in trei reprize infectie, prima dupa 3 saptamani, a doua dupa 5 saptamani si acum la doua luni de la momentul extractiei. Am luat trei reprize de antibiotic, antiinflamator si apa de gura. Radiografia post extractie nu evidentiaza vreun rest osos in locul acela, dar lateral in locul suturii, se observa un abcces gingival, acum este tumefiata gingia, in acest moment iau antibiotic 1 g de amoxiciclina la 12 ore. S-ar putea sa fie o fistula sau un rest de fir de sutura? Mentionez ca extractia mi-am facut-o in Bucuresti, iar acum sunt plecata in strainatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •