Extractie masea de minte!

21-03-2011
GabrielaEnache
Nu este medic/terapeut
GabrielaEnache
Buna ziua,
Deoarece maseau de minte din stanga jos, crestea orizontal si impingea rau in cea din fata neavand loc sa creasca medicul a decis ca trebuie scoasa. La fel am patit si pe partea dreapta acum 1 an pe partea dreapta. Din pacate la aceasta extractie o bucatica din varful radacinii a ramas acolo. Nu a vrut sa iasa sub nici o forma.Dupa extractie nu s-a umflat, m-a durut dar durerile au incetat pana la urma. Aceleasi dureri si pentru aceeasi perioada le-am avut si la prima extractie pe partea dreapta. Medicul spune ca nu va creea nici o problema. Am facut o radiografie panoramica dupa extractie si intradevar se vede cum o bucatica e inca acolo. Ce parere aveti? Poate sa apara probleme cu timpul?
Multumesc frumos!
O zi buna!
1 comentarii
0
21-03-2011, ora 23:04
dlavinia7
Identitate neconfirmată
dlavinia7
in mod normal daca ramane un rest dentar in alveola, plaga nu se vindeca, sangereaza
daca rin miracol se inchide nu se intampla nimik.poate pe la 60 de ani sau chiar 70 ani o sa iasa la suprafata si, sa crezi ca iti da alta masea de mine:)
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul