extractie masea de minte...sanatos sau nu?
Buna!am o nelamurire...mi-am scos 2 masele de minte pt ca au inceput sa imi strice dantura, sa imi strambe dintii..aveam de gand sa mi le scot pe toate 4 ca sa imi pun mai apoi aparat dentar ca sa mi indrept...azi mi-a zis cineva ca ea stie ca nu e bine sa iti scoti aceste masele...e adevarat??daca da, de ce nu e bine??trebuie sa precizez ca din cele 2 ramase una sigur nu are loc sa iasa...
1 comentarii
nu e nici o problema daca renunti la maselele de minte. poti sa o faci fara griji, insa ingrijeste-te de celelalte cat mai bine si nu accepta prea usor varianta extractiei. de multe ori se poate aplica un alt tratament si ti-o spun in calitate de om patit :) o dna dr pe care o stimam si-i apreciam calitatile foarte mult mi-a recomandat extractia unei masele careia i se rupsese un perete. eu am crezut-o pe cuvant, numai ca nu am scos-o atunci pt ca plecam in concediu si trecea prea mult timp pana ma puteam intoarce sa-mi puna alta in loc. intre timp am ajuns la clinica Imperial dent, unde nu mi-a fost scoasa maseaua, ci reconstruita. si asa o am de 2 ani :) concluzia e ca tb sa ai grija pe mana cui te dai :)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila