extractie masea de minte...sanatos sau nu?

20-02-2012
ade_adelutza
Nu este medic/terapeut
ade_adelutza
Buna!am o nelamurire...mi-am scos 2 masele de minte pt ca au inceput sa imi strice dantura, sa imi strambe dintii..aveam de gand sa mi le scot pe toate 4 ca sa imi pun mai apoi aparat dentar ca sa mi indrept...azi mi-a zis cineva ca ea stie ca nu e bine sa iti scoti aceste masele...e adevarat??daca da, de ce nu e bine??trebuie sa precizez ca din cele 2 ramase una sigur nu are loc sa iasa...
1 comentarii
0
21-02-2012, ora 14:44
irina_v2009
Nu este medic/terapeut
irina_v2009
nu e nici o problema daca renunti la maselele de minte. poti sa o faci fara griji, insa ingrijeste-te de celelalte cat mai bine si nu accepta prea usor varianta extractiei. de multe ori se poate aplica un alt tratament si ti-o spun in calitate de om patit :) o dna dr pe care o stimam si-i apreciam calitatile foarte mult mi-a recomandat extractia unei masele careia i se rupsese un perete. eu am crezut-o pe cuvant, numai ca nu am scos-o atunci pt ca plecam in concediu si trecea prea mult timp pana ma puteam intoarce sa-mi puna alta in loc. intre timp am ajuns la clinica Imperial dent, unde nu mi-a fost scoasa maseaua, ci reconstruita. si asa o am de 2 ani :) concluzia e ca tb sa ai grija pe mana cui te dai :)
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul