Extractie masea minte

12-07-2010
Angerona
Nu este medic/terapeut
Angerona
Mi s-a extras maseaua de minte din partea dreapta jos anul trecut. Acum am o carie la cea de sus din cauza ca nu ajung sa o o periez bine. La medic mi s-a spus ca in loc sa o tratez mai bine sa o scot si pe aceasta pentru ca exista si pericolul sa creasca excesiv (pentru ca nu are de ce sa se opreasca). Mie nu mi se pare ca a crescut excesiv, nu observ acest pericol. Asa se intampla deobicei dupa extractie? Nu exista un tratament sau o alternativa la extractie?
1 comentarii
0
13-07-2010, ora 22:54
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
atata timp cat molarul de sus nu mai are jos pe ce sa atinga atunci cand muscati, nu va ajuta cu nimic... avand si o carie, exista riscul sa inceapa sa doara la un moment dat. in plus, migrarea vericala de care v-a pomenit medicul dvs este un fenomen real, care se produce, lent, dar se produce.
in concluzie, este recomandata extractia
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul