Extractie masea monte cu abces
Buna
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
1 comentarii
Bună ziua!
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 3Cheag de sange dupa o extractie dentara
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 0Puroi in gingii
- 6Cam in cat timp ar trebui sa se inchida definitiv sinusul?
- 8puroi la masea
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 1Extractie masea
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 6abces in cerul gurii
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 5Abces dentar
- 1Abces dentar
- 1Abces dentar
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
- 3Sangerare nazala după tratament pe canalul molarului
Mai multe informații despre: Abcesul dentar Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: