Extractie masea monte cu abces
Buna
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
1 comentarii
Bună ziua!
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractia molarului de minte
- 2extractia dentara
- 3abcesul dentar
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 0Puroi in gingii
- 2extractie molari minte inclusi - probleme
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 4Extractie masea si dintele vecin dislocat
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 0Urgent! Abces dentar
- 0Extractie dentara, molar 14 cu infectie la os
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1extracție de molari de minte in timpul unei răceli
- 2Extragere Dinți 5
- 3întrebarre - cum trebuie sa arate un loc care se vindeca dupa extracție?
- 3Suflat nas dupa extractie masea
- 5Extractie masele
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Abcesul dentar Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: