Extractie masea monte cu abces
Buna
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
1 comentarii
Bună ziua!
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 2puroi la dinti
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 4abces dentar sau nu? va rog ajutati-ma!
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 6Masea umflata dupa plombare
- 2Abces Dentar? Rezectie apicala sau nu Dx!
- 3extractie canin(incisiv)
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 4dureri dupa extractie
- 0Abces la masea
- 1extractie dentara
- 1Extractie masea nereusita
- 4Urgent, extractie premolar se vindeca foarte greu !
- 2Masea extrasa
- 3umflatura
- 2Masea umflata, ce este de facut?
- 2Extragere Dinți 5
- 1Abces dentar
Mai multe informații despre: Abcesul dentar Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: