Extractie masea nereusita
Buna ziua, in data de 19, 07 am fost sa-mi scot o masea, pentru ca era foarte cariata, a durat in jur de o ora. Am fost cusuta si mi s-a spus sa vin peste o saptamana ca sa mi se scoata firele.Astazi am prins curaj si m-am uitat la sa vad cum arata si m-am cam speriat. Este o portiune destul de mare cariata care aduce a rest de masea nescos peste care s-a cusut...
Din cand in cand imi ramane un gust foarte amar in gura si un miros nu foarte placut. Nu stiu ce sa fac ? O sa ma afecteze in vreun fel faptul ca am un rest de masea acolo ? Sa ma duc intre timp la un alt doctor sau sa astept pana ma duc sa-mi scot firele ?
Multumesc !
Din cand in cand imi ramane un gust foarte amar in gura si un miros nu foarte placut. Nu stiu ce sa fac ? O sa ma afecteze in vreun fel faptul ca am un rest de masea acolo ? Sa ma duc intre timp la un alt doctor sau sa astept pana ma duc sa-mi scot firele ?
Multumesc !
1 comentarii
Este posibil sa vezi cheagul de sange pe baza caruia se face vindecarea sau septul osos interradicular...este greu sa-ti dai seama la autoexaminare. Daca ai dubii, poti face o radiografie postextractional si se vede care este situatia. Bafta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Fistula dentara se inchide de la sine? Rog raspuns
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 4colt ramas in urma extractiei
- 3s-a procedat corect... maseaua nu putea fi salvata?
- 4probleme stomatolog
- 5Probleme dupa extractia unei masele?
- 1Extractie masea
- 3extractie dentara
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 1Alternativa la extractia dintilor mobili - Electronic doctor
- 4exctacie masea
- 5Resturi neidentificate dupa extractie masea
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 0Extractie molar de minte inclus
- 2Extracție canin
- 1E ok sa se faca 2 implanturi si o extractie de masea de minte in aceiasi sedinta?
- 2Extracție dentara
- 2Gelasponul de la extracția măselei de minte poate cădea?
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: