Extracție masea pacient diabetic
Buna tuturor.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
1 comentarii
Buna dimineata,
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8masea minte - operatie
- 5probleme extractie molar minte
- 2extractia dentara
- 4de ce comprese cu apa rece si nu gheata dupa extractie?
- 4Durere ciudata masea
- 3Extractie masea
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 1Extractie masea
- 4dureri dupa extractie
- 5Dinte extras
- 1Extractie masea nereusita
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 3Dinte scos gresit
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 6Extractie molari de minte
- 3Extractie masele
- 1Extracție măsea de minte
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: