Extracție masea pacient diabetic
Buna tuturor.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
1 comentarii
Buna dimineata,
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 7durere post chiuretaj
- 6Nu pot deschide gura complet
- 5Radacina ramansa dupa extractie este o problema?
- 3puroi dupa extractie
- 6Cam in cat timp ar trebui sa se inchida definitiv sinusul?
- 2operatie de extractie la premolar
- 1Post operatie masea de minte
- 1Extractie masea nereusita
- 3extractie masea granulom
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 1Dupa extractie
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 0Extractie dentara, molar 14 cu infectie la os
- 1extracție de molari de minte in timpul unei răceli
- 1Infecție nedureroasa
- 1Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo