Extracție masea pacient diabetic
Buna tuturor.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
Cu aproape o luna in urma mi s. a extras o masea, am luat 7 zile antibiotic, apoi dupa inca doua saptamani am facut o mica infectie chiar in locul extractiei.
Am fost din nou la medic, a curatat zona, mi. a dat din nou antibiotic 7 zile, l. am luat conform indicatiei medicale.
Am fost la control si se pare ca se vindeca, dar mai greu, gingia nu s a vindecat, pare crestata, medicul a zis ca nu poate sa puna o copca acolo pt ca trebuie sa dreneze.
Am diabet tip 2, ce pot sa fac sa se vindece mai repede?
Va mulțumesc frumos.
1 comentarii
Buna dimineata,
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
In cazul dvs vindecarea este mai dificila, trebuie sa aveti o igiena ft stricta la locul extractiei, sa periati in fiecare zi zona respectiva.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 3infectie postextractie
- 49extractie dentara din partea dreapta jos
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 6Extractie dentara
- 3puroi dupa extractie
- 22 extractii deodata: masea de minte + premolar
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 3Mi-am scos un dinte canin!
- 3extractie dentara
- 1Dupa extractie
- 1Probleme masea de minte - Extractie? DA sau NU?
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 3Extracție
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 1Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo
- 1Extracție masea de minte / dureri insuportabile
- 3Sangerare nazala după tratament pe canalul molarului
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: