Extractie masele

Salutare, tocmai ce am fost la un cabinet stomatologic pt un control si o radiografie. Am aproape 17 ani si mi s a spus ca am nevoie de 5 extractii de masele pentru ca sunt foarte stricate si nu mai pot fi salvate. Îmi este foarte frica pentru ca pana acum nu am mai avut niciun fel de extractie, si nici anestezie. Maselele sunt rupte si mai au doar colturile ramase, abia se vad nici nu cred ca mai are de ce sa apuce. Ce ma sfatuiti sa fac, credeti ca va fi dureros? Imi este frica si de anestezie..
1 comentarii

Sper ca ati prins curaj si ati urmat tratamentul. Tehnicile de scos colturilor ce abia se vad le stiu medicii dentisti, stati fara grija, Cu ca amanati, cu atat va fi mai greu. Daca simtiti ca vreti o a doua parere, cautati-o. Dar apucati-va de tratament si nu-l amanati de frica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 6fumatul dupa extractie
- 3extractie masea
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 3dureri dupa extractie nerv
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 3extractie dentara
- 1Post operatie masea de minte
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 3Buza, gingie si barba amortita
- 2Extractie masea
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 2Extracție Masea
- 2Dupa extractia maselei de minte
- 2Extracție canin
- 1Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo
- 1Îngrijire "gaură" rămasă după extracția măselei de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: