Extractie molar 48

Buna ziua,
Va rog un sfat as dori sa extrag molarul 48 de minte inferior este plombat si tratament de canal dar coroana sa tocit si obturatia cade mereu si practic nu prea mai am pe ce sa pun plomba
Intrebarea este radacina vi se pare ca este in contact cu nervul mandibular inferior ? este o extractie usoara iese repede?
multumesc mult.
Radiografia opg este poza la profil.
Va rog un sfat as dori sa extrag molarul 48 de minte inferior este plombat si tratament de canal dar coroana sa tocit si obturatia cade mereu si practic nu prea mai am pe ce sa pun plomba
Intrebarea este radacina vi se pare ca este in contact cu nervul mandibular inferior ? este o extractie usoara iese repede?
multumesc mult.
Radiografia opg este poza la profil.
2 comentarii

Buna ziua,
pentru evaluarea raportului cu nervul mandibular este nevoie de o radiografie 3D. Doar asa se poate evalua.
Recomandarea este sa faceti aceasta radiografie si sa mergeti la un medic chirurg. Din ce se vede in imaginea atasata, desi este foarte neclara, nu pare a fi o extractie complicata.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
--------------------*
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
(*modificat de admin)
pentru evaluarea raportului cu nervul mandibular este nevoie de o radiografie 3D. Doar asa se poate evalua.
Recomandarea este sa faceti aceasta radiografie si sa mergeti la un medic chirurg. Din ce se vede in imaginea atasata, desi este foarte neclara, nu pare a fi o extractie complicata.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
--------------------*
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am avut fistula, am scos maseaua dar nu am scapat de pb. De ce?
- 2Maseaua de minte nu are loc sa iasa.
- 6Parodontita?
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 3extractie dentara
- 1interventie chirurgicala 'masea minte'
- 1maseaua de minte
- 0Complicatii masea de minte
- 1Durere la maseua de minte
- 2Maseaua de minte
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută
- 6Problema maseaua de minte ajutor.
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 3Molar de minte
- 4Extractie incisiv superior
- 3Extractie masea de minte
- 2Extragere Dinți 5
Mai multe informații despre: Extractia dentara Maseaua de minte