Extractie molar dreapta sus
Buna seara. Azi am extras un molar, neputandu-l salva ( cred ca era radacina fracturata) si aveam si un granulom la radacina. Precizez ca durerea, acum dupa 7 ore este destul de mare si parca simt ca vine un gust urat in gura ( desi mereu am avut o respiratie mai urat mirositoare), si uneori durerea este usor pulsatila. Este normal ? Intrebarea mea, este daca se recomanda antibiotic? Medicul mi-a zis sa nu iau.
Dupa ce a scos radacinile a curatat infectia de acolo ( asa s-a exprimat).
Va multumesc anticipat.
Dupa ce a scos radacinile a curatat infectia de acolo ( asa s-a exprimat).
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua! Daca medicul asa v-a recomandat, sa nu luati antibiotic, ar trebui sa-l ascultati. Nu orice extractie este insotita de antibiotic si chiuretajul local este cel mai bun. Ceva antinflamatoare in schimb este recomandat sa luati, discutati cu medicul curant. Probabil vi s-au dat si recomandari postextractionale ( sa nu mancati pe acea parte, sa nu clatiti, sa igienizati inclusiv plaga de a doua zi, sa nu fumati, sa tineti compresa rece pe obraz). Vindecare buna sa aveti!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 7durere post extractie
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 6Parodontita?
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 3extractie canin(incisiv)
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 1Durere post-extractionala
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 1Dupa extractie molar de minte inclus..
- 10Extractie Masele de minte
- 7Durere de maxilar dupa extractia molarului de minte superior in dreapta
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 1Infecție nedureroasa
- 3Inflamare după extracție (2)
- 4Durere dupa extractie molar inferior
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
Mai multe informații despre: Extractia dentara granulomul apical durerea dupa extractie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: