Extracție premolar

22-05-2023
Dianavs
Nu este medic/terapeut
Dianavs
Bună ziua! In urma cu 4 zile am efectuat o extracție a unui premolar superior, totul a fost in regula 3 zile, azi dimineață am făcut efort fizic mai mare decât în zilele anterioare, dar nu exagerat, și am simțit niste înțepături și dureri in acea zona, iar de vreo 2 ore m-am și umflat puțin. Este o reacție normală ce apare la efort in primele zile? Sau poate fi ceva mai grav, gen o alveolita?
1 comentarii
0
30-05-2023, ora 22:57
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

în cazul în care durerea și umflătura au apărut după un efort fizic mai intens decât în zilele anterioare, este posibil ca acesta să fi exercitat o presiune suplimentară asupra zonei afectate, provocând disconfort și reacție inflamatorie. Este important să menajați zonei extracției și să evitați eforturile fizice intense în primele zile după intervenție.

Cu toate acestea, este dificil de făcut o evaluare precisă fără a fi consultat clinic de un medic dentist. Dacă senzațiile persistă sau se agravează, vă recomand să contactați medicul dentist care a efectuat extracția pentru o evaluare adecvată și sfaturi personalizate.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007

.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: extractia premolarilor