Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari

04-09-2014
Emese89
Nu este medic/terapeut
Emese89
Buna ziua,
In urma cu o saptamana am fost la stomatolog ca sa-mi extraga premolarul 3.4 in scop ortodontic. Dintele era perfect sanatos. Dupa ce mi-a facut anestezia, a inceput sa lucreze si dupa vreo 45 de minute a reusit sa scoata dintele. Mi-a dat o pastila de codeina cu paracetamol pe care am luat-o seara dupa ce a trecut efectul anestezicului si mi-a prescris ketonal. Toate bune si frumoase, locul se vindeca foarte frumos dar am niste dureri groaznice. Daca iau ketonal imi trece durerea dar dupa vreo 4 ore trece efectul si ma doare din nou. Este normal ca si dupa 7 zile sa ma doara asa? Ieri am fost din nou la ea pentru extractia celuilalt premolar 4.4 si nu am avut nici o problema, in 10 minute am fost gata si nici nu ma doare deloc. Ea a zis sa iau in continuare ketonal. Dupa cat timp trece durerea?
Multumesc frumos.
1 comentarii
0
11-09-2014, ora 14:43
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Buna ziua,
Cel mai probabil in 14 zile de la extractie trece durerea atunci cand exista o vatamare a osului cu inflamarea acestuia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •