Extracție radacina masea
In urma cu ceva timp mi a fost realizat tratamentul de canal la o măsea din partea superioară. Mi a cazut coronița provizorie și am stat ceva timp așa, iar in urma cu 2 săptămâni un perete s a crapat, iar când am fost la dentist, s a dovedit a fi crăpată cu tot cu o radacina.
Radacina respectiva mi-a fost scoasa și au ramas celelalte 2( sanataoase), ulterior o sa fie îmbrăcată cu u. Pivot și coronița.
Este posibil sa nu se prinda bine coronița și pivotul dacă mi au ramas doar 2 rădăcini și sa cada in timp?
Radacina respectiva mi-a fost scoasa și au ramas celelalte 2( sanataoase), ulterior o sa fie îmbrăcată cu u. Pivot și coronița.
Este posibil sa nu se prinda bine coronița și pivotul dacă mi au ramas doar 2 rădăcini și sa cada in timp?
1 comentarii
Buna ziua, discutati cu medicul dumeavoastra. Este o tehnica descrisa, conservatoare, pastreaza totusi radacina dumneavoastra. Depinde de radiografie, sa se vada cat de lungi sunt radacinile restante, dar daca v-a indicat asta, probabil ca sunt. Poate nu rezista multi multi ani, dar e o tehnica buna.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inflamatie si durere dupa extragere
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 4vindecarea dupa extractie dureaza prea mult!
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 5Sinus deschis in urma extractiei
- 2Mi-am scos o masea.
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 1extractie masea minte
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 3extractie dentara
- 1extractie dentara
- 2masea
- 0Masea cariata si fractura de radacina
- 3Extractii masele
- 10Extractie Masele de minte
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 1Măsea inflamată după o extracție dar fara durere
- 0Abces peste o luna dupa extractia maselei de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara radacina dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: