Extracție radacina masea
In urma cu ceva timp mi a fost realizat tratamentul de canal la o măsea din partea superioară. Mi a cazut coronița provizorie și am stat ceva timp așa, iar in urma cu 2 săptămâni un perete s a crapat, iar când am fost la dentist, s a dovedit a fi crăpată cu tot cu o radacina.
Radacina respectiva mi-a fost scoasa și au ramas celelalte 2( sanataoase), ulterior o sa fie îmbrăcată cu u. Pivot și coronița.
Este posibil sa nu se prinda bine coronița și pivotul dacă mi au ramas doar 2 rădăcini și sa cada in timp?
Radacina respectiva mi-a fost scoasa și au ramas celelalte 2( sanataoase), ulterior o sa fie îmbrăcată cu u. Pivot și coronița.
Este posibil sa nu se prinda bine coronița și pivotul dacă mi au ramas doar 2 rădăcini și sa cada in timp?
1 comentarii
Buna ziua, discutati cu medicul dumeavoastra. Este o tehnica descrisa, conservatoare, pastreaza totusi radacina dumneavoastra. Depinde de radiografie, sa se vada cat de lungi sunt radacinile restante, dar daca v-a indicat asta, probabil ca sunt. Poate nu rezista multi multi ani, dar e o tehnica buna.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie masea de minte
- 4Extractie dentara
- 12infectie la radacina dintelui
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 3extractie dentara
- 0Extractie masea de minte
- 5cand se poate face implantul?
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 2masea
- 3Gaura in gingie dupa extractie
- 2Extracție de maseaua
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 0Extractie molar de minte inclus
- 2Extragere Dinți 5
- 1Extracție masea pacient diabetic
- 1E ok sa se faca 2 implanturi si o extractie de masea de minte in aceiasi sedinta?
- 1Antibiotic după extracție
- 2Extractie molar 48
Mai multe informații despre: Extractia dentara radacina dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: