Extracție radacina masea
In urma cu ceva timp mi a fost realizat tratamentul de canal la o măsea din partea superioară. Mi a cazut coronița provizorie și am stat ceva timp așa, iar in urma cu 2 săptămâni un perete s a crapat, iar când am fost la dentist, s a dovedit a fi crăpată cu tot cu o radacina.
Radacina respectiva mi-a fost scoasa și au ramas celelalte 2( sanataoase), ulterior o sa fie îmbrăcată cu u. Pivot și coronița.
Este posibil sa nu se prinda bine coronița și pivotul dacă mi au ramas doar 2 rădăcini și sa cada in timp?
Radacina respectiva mi-a fost scoasa și au ramas celelalte 2( sanataoase), ulterior o sa fie îmbrăcată cu u. Pivot și coronița.
Este posibil sa nu se prinda bine coronița și pivotul dacă mi au ramas doar 2 rădăcini și sa cada in timp?
1 comentarii
Buna ziua, discutati cu medicul dumeavoastra. Este o tehnica descrisa, conservatoare, pastreaza totusi radacina dumneavoastra. Depinde de radiografie, sa se vada cat de lungi sunt radacinile restante, dar daca v-a indicat asta, probabil ca sunt. Poate nu rezista multi multi ani, dar e o tehnica buna.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 7extractie molar de minte
- 5probleme extractie molar minte
- 7durere post chiuretaj
- 3am probleme cu dantura...
- 6Parodontita?
- 17Dupa extractie, mi-a ramas un ciob
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 4imi este frica tare de extractie unei masele
- 1Extractie masea nereusita
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 3Abces dupa extractie:/
- 3Extracție
- 3Rest mic masea dupa extractie
- 2Dupa extractia maselei de minte
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 2Extracție canin
- 1Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
Mai multe informații despre: Extractia dentara radacina dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: