Extracție radacina masea

In urma cu ceva timp mi a fost realizat tratamentul de canal la o măsea din partea superioară. Mi a cazut coronița provizorie și am stat ceva timp așa, iar in urma cu 2 săptămâni un perete s a crapat, iar când am fost la dentist, s a dovedit a fi crăpată cu tot cu o radacina.
Radacina respectiva mi-a fost scoasa și au ramas celelalte 2( sanataoase), ulterior o sa fie îmbrăcată cu u. Pivot și coronița.
Este posibil sa nu se prinda bine coronița și pivotul dacă mi au ramas doar 2 rădăcini și sa cada in timp?
Radacina respectiva mi-a fost scoasa și au ramas celelalte 2( sanataoase), ulterior o sa fie îmbrăcată cu u. Pivot și coronița.
Este posibil sa nu se prinda bine coronița și pivotul dacă mi au ramas doar 2 rădăcini și sa cada in timp?
1 comentarii

Buna ziua, discutati cu medicul dumeavoastra. Este o tehnica descrisa, conservatoare, pastreaza totusi radacina dumneavoastra. Depinde de radiografie, sa se vada cat de lungi sunt radacinile restante, dar daca v-a indicat asta, probabil ca sunt. Poate nu rezista multi multi ani, dar e o tehnica buna.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme extractie molar minte
- 2extractia dentara
- 89Durere dupa extractie
- 3am probleme cu dantura...
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 4Durere ciudata masea
- 3extractie infectie
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 0Extractie masea de minte
- 1gingie umflata dupa extractii
- 0Extractie dentara, molar 14 cu infectie la os
- 5Intrebare extractie
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 3Extracție
- 2Dupa exctractia dentara
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 1Tratament carie după extracție măsea și premolar
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
Mai multe informații despre: Extractia dentara radacina dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: