extractie sau nu?

11-05-2009
sugarbabe
Nu este medic/terapeut
sugarbabe
As mai avea o intrebare.urmeaza sa imi pun aparat ortodontic fix iar medicul mi-a spus sa ii extrag toti molarii de minte.Problemele mai mari sunt la dintii de sus, la cei de jos nici nu prea stiu dc imi pune aparat.Ideea e ca as vrea sa va trimit o poza cu radiografia panoramica sa imi spuneti daca considerati ca si molarii 3.8 si 4.8 ar trebui scosi.M-am gandit cam tarziu sa va cer parerea pt ca mi-am scos deja molarul 3.8 dar e cumplit si daca nu e neaparata nevoie nu l-as mai scoate si pe 4.8, eu cred ca are loc sa iasa fara sa imi creeze probleme in viitor.Ps: toti molarii sunt inclusi.
1 comentarii
0
12-05-2009, ora 22:58
Dr. Olga Guzun
Stomatologie, Pitesti, Bucuresti
Dr. Olga Guzun
sal, trimite-mi si mie o poza cu radiografia ta panoramica pe care o lipesti de geam ziua amiaza mare cand e lumina si setezi macro pe ap foto.si mi-o trimiti pe doctorguzun@medicaltours.ro
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul