Extractii masele

29-06-2017
Crisstefidavid
Nu este medic/terapeut
Crisstefidavid
Buna ziua sunt in strainatate si am fost la medicul stomatolog pt o durere de masea acolo mia gasit mai mult masele cariate unde mia recomandat sa le scot in total mia zis ca sunt 5 de scos am fost la prima am scoso apoi a doua unde am vazut la a doua masea ca radacina era intreaga..am intrebat de ce a trebuit scoasa si mia zis ca nu mai poate face nimic la ea acum ar mai fi 3 de scos si apoi trebuiesc puse dar intrebarea mea ar fi chiar nu se mai poate face nimic la ele fara sa trebuiasca scoase ma refer sa le plombeze sa le curete orice alceva..mentionez ca am un bebe nou nascut pe care il alaptez este vreo problena ca merg la stomatolog?
3 comentarii
0
29-06-2017, ora 14:11
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
In privinta planului de tratament nu se pot spune multe in lipsa unei radiografii. Daca aveti o radiografie o puteti pune aici ca sa o vedem si noi.
La a doua intrebare raspunsul este urmatorul: substanta anestezica folosita ajunge in laptele matern in cantitate foarte mica, nu afecteaza copilul. Singurul efect pe care il are este acela ca bebelusul sa doarma mai mult. Este recomandat ca timp de 6 ore de la efectuarea anesteziei sa nu alaptati copilul.
0
29-06-2017, ora 15:07
Crisstefidavid
Nu este medic/terapeut
Crisstefidavid
Multumesc frumos am sa rog sa imi faca o radiografie pt a va arata si a-mi da un raspuns ca nu mai vreau alte extractii
0
02-07-2017, ora 06:50
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Poate fi util sa mai cereti o a doua parere referitor la extractii, cu toate ca s-ar putea sa va deruteze. Trebuie vazuta si analizata bine situatia. Nu ati facut radiografie inainte de prima interventie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •